Milyen típusú mei tai-t érdemes rendelni? (klasszikus, karcsúsított vagy keresztpántos)
Figyelt kérdés
Akik a www.meitai.hu-ról rendeltek melyik mellett döntöttek?
Elégedettek vagytok vele? Szerintetek melyik jobb?
2010. szept. 28. 11:02
1/5 anonim válasza:
Nekem ez van, amit belinkeltél, a keresztpántos. A fiam 6 hónapos, 8 kiló, még elöl viszem benne, de már volt a hátamon is. IMÁDJA ő is és én is. Bármilyen nyűgös, sírós, beleteszem és megnyugszik. Sétálni is ebben megyünk (ha nem kell vásárolni is), szeret benne aludni is. Nagyon jó minőségű, szép munka, pont olyan, mint a képen. Nekünk is ilyen barna, csak a belső minta cicás. Én csak ajánlani tudom, nagyon ki fogjátok használni.
Ja és nem utolsó szempont, hogy könnyű megkötni, valami olyan anyagból van, ami nem csúszik egyből szét.
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok: talán a keresztpántos annyival jobb, mint a karcsúsított, hogy a fejvédője magasabb. (párnázott egyébként)
3/5 anonim válasza:
Nekünk karcsúsított van,és teljesen meg vagyok/vagyunk elégedve vele.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Még vacillálok egy kicsit a kettő közt (karcsúsított/keresztpántos). Várom még a további válaszokat.
2010. szept. 28. 11:43
5/5 anonim válasza:
Nekem keresztpántos van,és imádjuk!Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!