Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen típusú mei tai-t...

Milyen típusú mei tai-t érdemes rendelni? (klasszikus, karcsúsított vagy keresztpántos)

Figyelt kérdés

Akik a www.meitai.hu-ról rendeltek melyik mellett döntöttek?

Elégedettek vagytok vele? Szerintetek melyik jobb?

[link]

2010. szept. 28. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez van, amit belinkeltél, a keresztpántos. A fiam 6 hónapos, 8 kiló, még elöl viszem benne, de már volt a hátamon is. IMÁDJA ő is és én is. Bármilyen nyűgös, sírós, beleteszem és megnyugszik. Sétálni is ebben megyünk (ha nem kell vásárolni is), szeret benne aludni is. Nagyon jó minőségű, szép munka, pont olyan, mint a képen. Nekünk is ilyen barna, csak a belső minta cicás. Én csak ajánlani tudom, nagyon ki fogjátok használni.

Ja és nem utolsó szempont, hogy könnyű megkötni, valami olyan anyagból van, ami nem csúszik egyből szét.

2010. szept. 28. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: talán a keresztpántos annyival jobb, mint a karcsúsított, hogy a fejvédője magasabb. (párnázott egyébként)
2010. szept. 28. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk karcsúsított van,és teljesen meg vagyok/vagyunk elégedve vele.
2010. szept. 28. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Még vacillálok egy kicsit a kettő közt (karcsúsított/keresztpántos). Várom még a további válaszokat.
2010. szept. 28. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem keresztpántos van,és imádjuk!Csak ajánlani tudom!
2010. szept. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!