Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mostanában megint divat lett...

Mostanában megint divat lett a fiatalon szülés?

Figyelt kérdés

Utcán, boltban vagy akármilyen publikus helyiségben elég sok fiatal kismamát látok, (nem romák) akik olyan 20-25 év között lehetnek.

Akkor miért mondják, hogy egyre jobban kitolódik a gyerekvállalás a fiataloknál?

2023. nov. 2. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én mindig azon csodálkozom a terhesgondozáson, nőgyógyásznál, védőnőnél várakozva, hogy legalább egy tizessel idősebbnek tűnik nálam a legtöbb kismama. Persze azt nem tudom, hogy hányadik babajukat várják. Járok kismamatornára, ott mindenki most az elsőt várja a csoportban és én vagyok a legfiatalabb a 26 évemmel. 28 és 35 közöttiek a többiek.
2023. nov. 2. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
27 eves vagyok de kb mindenki 20-nak gondol. Multkor a dohanyboltban kertek el a szemelyimet, meg is jegyezte az elado, hogy nahat, 27 evesen ferjnel vagyok, pedig milyen fiatal vagyok. Annyira nagyon nem erzem magam annak. Baba meg nincs, de tervezzuk.
2023. nov. 3. 07:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 32 éves vagyok, most várom a második gyerekem, és rendszeresen megkérdezték, hogy első baba e, mert olyan fiatalnak tűnök. Mikor kérdeztem mennyinek, 25 körülre tippeltek. Pedig engem az első gyerek rendesen leamortizált az alvásos kálváriájával.

Szóval az, hogy ki hány évesnek látszik, egy dolog, a statisztika meg egy másik.

2023. nov. 3. 07:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából úgy vagyok én is, mint az utolsó.. Második baba, az első meg jön mellettem. Volt, hogy be is szólt egy öregasszony, hogy hovaaa, meg mibűűl.. 'nyád! Bár, én borsodi vagyok, itt nagy a szórás, mert ül a terhesgondozó varójában tizenéves, meg negyvenes anyuka is. Én a magam 33 évével szerintem jó vagyok. Ha lesz harmadik, nem lesz nagy korkülönbség.
2023. nov. 3. 08:25
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát az biztos, hogy nagyon sok olyan nő van, aki fiatalabbnak néz ki a koránál, szóval ez megtévesztő..😅😀

Régen egyébként nagy divat volt fiatalon szülni, pl. nagymamám 20 évesen szülte nagybátyámat, 22 évesen pedig anyukámat.

13-as, gratulálok a babához!

2023. nov. 3. 13:17
 16/17 A kérdező kommentje:
+ a 14-esnek is.
2023. nov. 3. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki akkor szül amikor úgy érzi,nem korhoz kötött

Én is 22 éves vagyok és 3 honapos a lanyom!

Ugyanolyan jó anya egy fiatal mint egy idősebb! Minden anyanak jár a tiszteletem!❤️❤️

2023. nov. 9. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!