Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mostanában megint divat lett...

Mostanában megint divat lett a fiatalon szülés?

Figyelt kérdés

Utcán, boltban vagy akármilyen publikus helyiségben elég sok fiatal kismamát látok, (nem romák) akik olyan 20-25 év között lehetnek.

Akkor miért mondják, hogy egyre jobban kitolódik a gyerekvállalás a fiataloknál?

2023. nov. 2. 17:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem
2023. nov. 2. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki akkor szül amikor akar.

Én 23 voltam.

A második gyerekemet 31 évesen szültem.

2023. nov. 2. 17:40
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

"Akkor miért mondják, hogy egyre jobban kitolódik a gyerekvállalás a fiataloknál?"

Mert ez az igazság.

A statisztika nem abból készül, hogy te személy szerint mit látsz, hanem sok-sok sok ezer adatból való következtetés.

2023. nov. 2. 17:59
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
Volt idő amikor a magyar lányok a középsuli elején meg általános iskolábam szültek tízenévesen. Azt látom az oldalon is, hogy 30 meg 40 feletti terhes nők vannak, nagy számba. Előfordul 45 éves és ez feletti terhes ki írója, kérdező anyja 45 felett terhes. Ki tolódik idősen szül, sokat változott a világ 15 év alatt. Melyik megyéről beszélsz kérdező?
2023. nov. 2. 18:11
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

"Akkor miért mondják, hogy egyre jobban kitolódik a gyerekvállalás a fiataloknál?"

. Mert talán ez az igazság?

Vannak emberek, akiknek az a munkájuk, hogy adatokat (értsd: életkor, gyerekszülés stb.) összegyűjti, és ebből levonja a szakszerű következtetést.

Te meg csak boltban nézegeted a kismamákat, és próbálod megsaccolni a korukat, és random benyomásokra hagyatkozol.

2023. nov. 2. 18:42
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

Mindig voltak fiatal anyukák, de a többség 30 éves kora körül szül.

A kor saccolás amúgy is csalóka, 26 évesen szültem, de nem egyszer megjegyezték, hogy milyen aranyos a "kishugom", meg milyen jó "nővére" vagyok, hogy tologatom a babakocsiban. Jah és, hogy hol van az anyukánk.... 16-7 évesnek saccoltak. Simán lehet, hogy ilyeneket is láttál, aki fiatalabbnak néz ki.

2023. nov. 2. 18:50
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a mostani huszonévesekről nehéz megállapítani a korukat (de még a harmincasokról is). Lehet te 22-nek hiszed, valójában meg 28.
2023. nov. 2. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Persze mostanában sok fiatal 25-30 körüli korban éri el azt hogy megvan az anyagi biztonság. ( az én környezetemben, illetve volt osztály és évfolyamtársaim is most terhesek)Vannak akik hamarabb elérik az stabil anyagi hátteret vagy hamarabb találnak stabil kapcsolatot vagy hamarabb akarnak gyereket. Én 28 vagyok most fogom szülni az elsőt.
2023. nov. 2. 20:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a 8-asnak pedig gratulálok a babához! ❤️
2023. nov. 2. 20:11
 10/17 A kérdező kommentje:
4-es, Nógrád megye.
2023. nov. 2. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!