Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség végén járó kismamák,...

Terhesség végén járó kismamák, nektek is fáj ha mozog a baba?

Figyelt kérdés

Én a 38.hétben járok, és néha annyira szétnyom, fészkelődik, mozog, hogy rendesen fáj.

A kiírt időpontig még kerek 2 hetem van, de ő azért simán elfészkődik bennem, hiába olvasom hogy már kicsi a hely. Akár hosszasan is. Van hogy nagyon aktív, aztàn pár óra nyugi, aztán folytatja. Éjjel szerencsére eddig “hagyott” aludni.

Egyébként alkalmanként szokott ilyen menstruációs jellegű érzetem lenni a hasamban, illetve a lábaim tövében, ez már jósló fájás lehet?

Gondoljátok, hogy ha ilyen sűrübben van (mondjuk 1 hete naponta, 2 naponta) akkor hamarabb ki akar majd bújni, vagy ez semmit se jelent?

2023. okt. 25. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem terhesség felétől így volt. Mindig nyomott valamit, folyton görcseim voltak.

41 betöltött hét után úgy kellett megindítani, hogy jöjjön már ki. :)

2023. okt. 25. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan így jártam. Iszonyat volt de 41 hét után indítottak. Kitartást!
2023. okt. 25. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
36 hetes vagyok és nekem is fáj ahogy mozog. Feszíti ki magát mindenhol. Nekem is azt mondta a védőnő, hogy mostmár kevesebbet fog mozogni, mert kevés a hely... Hát az én babám most indult be igazán, nem érdekli, hogy nincs hely, csinál magának azzal hogy szétnyomja az oldalam.
2023. okt. 25. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Ma lettem 40.hetes. Nekem az elejétől sokat mozog. Az elmúlt két napban talán kicsit megnyugodott, de előtte volt 3 napig, hogy este nekiállt és éjszaka is nyomta, még fel is keltem rá olyan szinten. Amikor kitolja magát is fájdalmas, néha alig kapok levegőt meg lezsibbad mindenem. 3 hete vannak jóslófájásaim, arra is felkelek éjszaka, mégsem akar kibújni :(

Az orvos azt mondta, hogy attól, hogy "behelyezkedik" még van keze és lába :)

2023. okt. 26. 06:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdező nálatok várja mindenki a gyerekedet?Első vagy többedik terhesség?
2023. okt. 26. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Fú az én kisfiam is mindig iszonyú erővel tolta magát. Néha feljajdultam, mikor a lába, keze is látszott szinte a hasamon.

Jóslóim már egész korán voltak, de nem siette el azért a kibújást, pont a betöltött 40. héten született.

Ha többet mozogtam jobb volt, vagy csak nem figyeltem annyira. De ha nyugalmi állapotba voltam, esetleg ültem és "összenyomódott" nagyon ficergett. Sétálást próbáld ki esetleg, persze tudom, hogy már az is terhes. :)

2023. okt. 26. 14:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Akkor látom nem vagyok egyedül :)

Ma pl. egy nyugisabb nap volt, de néha nagyon durvàn nyomja odabent. Utolsó! Igen én is észrevettem, hogy ha aktívabb vagyok akkor nagyobb a nyugi, de ha úgy fekszem vagy ülök hogy neki nem kényelmes, akkor képest teljesen szétnyomni belülről. Nem kellemes🙄😃

2023. okt. 26. 20:27
 8/10 A kérdező kommentje:

5# nem teljesen értem a kérdést?

Mindenki várja, de ha nem így lenne is furcsa kérdés ide. Miért jutott ez eszedbe?

Második babàm lesz. Van már egy 5 éves kisfiam, vele nem emlékszem hogy ilyen kellemetlen érzéseim lettek volna.

2023. okt. 26. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:

5# vagyok

Kedvességből érdeklődtem, így ismeretlenül, hogy hogy vagy, hogy érzed magad terhesen. Hányadik baba. Apuka is várja e a gyereketeket.

2023. okt. 26. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Néha éreztem, ahogy a bordámtól az egész oldalamon végig, a hasam aljáig végighúzta a sarkát 😄
2023. okt. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!