Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen két napja keményedi...

25 hetesen két napja keményedik a hasam. Rettegek, hogy nyílni fog a méhszàj?

Figyelt kérdés

Eddig napi 6 szem Magnerotot szedtem, ma a védőnő tanácsára napi egy tasak Magnosolvra váltottam. De pici pihenés után ismét kő kemény volt a hasam ,így mivel a betegtájékoztató azt írja, hogy napi 1-2-szer 1 tasakot lehet meginni belőle, így ittam még egyet. Hétfőn megyek a terhesgondozásra és imádkozok, hogy ne nyíljon a méhszàj.

Amúgy tegnap kezdődött ez a keményedés és mondjuk fél percnél tovább nem is tart és a baba is nagyon aktív és durvákat rúg, de ma beszaratott a védőnő, hogy ettől nyílhat a méhszàjam. Nagyon félek. Volt más is hasonlóan úgy, hogy végül nem lett baj?

2023. okt. 25. 15:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20-as! Remélem nálam sem lesz gond.
2023. okt. 28. 09:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogtok ki nyílni kérdező és válaszolók. Sok sikert és jó egészséget kívánok neked.
2023. okt. 28. 10:00
 23/25 A kérdező kommentje:
22-es! A próféta szóljon belőled 🙂!
2023. okt. 28. 10:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, pontosan erre mondtam én is neked,hogy a magnézium ártani nem fog,de használni se.Lehet szedni,de ha olyan a gond, akkor az nem akadályozza meg hogy kinyíljon a méhszáj,ha meg nem akkora a gond, akkor meg mg nélkül is megoldódik.A stresszelés nagyobb baj, illetve pihenni kell,ha veszélyeztetett vagy.Mást nagyon nem tudsz tenni.Ha végiggondolod a dokid is ezt mondta,hogy ártani nem árt.Ha csodaszer lenne, akkor nem vény nélkül vennéd.Ez a véleményem.Meg az,hogy semmi baj nem lesz,csak nyugodj meg.
2023. okt. 28. 14:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha keményedés miatt nyílba a méhszáj kb mindenki megszülne 20xhetesen...

Az orvosnak is lehetne annyi esze, hogy nem rémíti halálra az első babás kismamát. Ha rendszeres! és görccsökkel jár akkor nyílhat ki, de egy normál mezei keményedéstől (pl séta közben stb) nem fog kinyílni.

2023. okt. 28. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!