25 hetesen két napja keményedik a hasam. Rettegek, hogy
nyílni fog a méhszàj?
Figyelt kérdés
Eddig napi 6 szem Magnerotot szedtem, ma a védőnő tanácsára napi egy tasak Magnosolvra váltottam. De pici pihenés után ismét kő kemény volt a hasam ,így mivel a betegtájékoztató azt írja, hogy napi 1-2-szer 1 tasakot lehet meginni belőle, így ittam még egyet. Hétfőn megyek a terhesgondozásra és imádkozok, hogy ne nyíljon a méhszàj.
Amúgy tegnap kezdődött ez a keményedés és mondjuk fél percnél tovább nem is tart és a baba is nagyon aktív és durvákat rúg, de ma beszaratott a védőnő, hogy ettől nyílhat a méhszàjam. Nagyon félek. Volt más is hasonlóan úgy, hogy végül nem lett baj?
10-es! Köszönöm szépen, a te válaszod is megnyugtató 🙂! Bízom benne, hogy jövő héten a doki se mond semmi rosszat.
2023. okt. 25. 18:45
12/25 anonim válasza:
A védőnőd hülye…
2023. okt. 25. 20:46
13/25 A kérdező kommentje:
12-es! Ezt sokan mondják rá itt a környéken 😄...
2023. okt. 25. 20:46
14/25 anonim válasza:
Kinek higyj, ha nem a védőnőnek? Bárki másnak, de komolyan. Olyan vadakat tudnak sokszor mondani, amiket itt olvasok, hogy a hajamat tépem. 3 gyereket hordtam ki, mindegyikkel voltak kemenyedések, a mehszajam végig zárt volt mindegyikkel. Ja és még magnéziumot sem szedtem.
2023. okt. 25. 21:10
15/25 A kérdező kommentje:
14-es! Jaj olyan jó, hogy ezt írod. És mindenkinek köszönöm,hogy megnyugtatott, mert egy borzalmas napon vagyok túl. Hát biztosan vannak jó védőnők, és vannak olyanok is akik nincsenek a toppon. Valószínűleg én ilyet fogtam ki. Köszönöm és hálás vagyok a sok megnyugtató válasznak, mert máris másképp látom az egész helyzetet ❤️! KÖSZÖNÖM SZÉPEN MÉG EGYSZER!!!!
2023. okt. 25. 23:12
16/25 A kérdező kommentje:
Ja , amúgy azzal a lendülettel ahogy elkezdtem szedni a Magnosolvot, úgy holnaptól abba is hagyom ,mert hasmenést okozott ,méghozzá elég durvát.
2023. okt. 25. 23:14
17/25 anonim válasza:
Első terhesség esetén nagyon sokmindentől be tud pánikolni az ember. Neten se olvasgass, mert 5 perc után minden esetben kiderül hogy rákos és/vagy más halálos betegséged van. Bízz magadban és a babádban!
2023. okt. 25. 23:16
18/25 A kérdező kommentje:
17-es! Igen, igazad van, és köszönöm! Nem lehet semmi baj, míg a baba jól érzi magát a pocakban.
2023. okt. 26. 06:41
19/25 A kérdező kommentje:
Voltunk tegnap az ambulanciàn, hát jól le is csesztek, hogy ha keményedek, akkor előbb kell jönni, mert bajt jelenthet. Megvizsgált az orvos, hála istennek zárt a méhszàj, de sokat kell pihennem, 3*2 Magnerotot és 3*1 No-spat kell szednem. Aztán hétfőn kiderül mit mond az én dokim.
2023. okt. 27. 13:35
20/25 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem anno félidőtől nagyon sokat keményedett a hasam. Magnéziumot nem szedtem azon kívül, ami a terhesvitaminban volt. Sőt, itt külföldön mikor mondtam a védőnőnek ezt a magnéziumos dolgot, hogy magyarországon ezt szedetik az orvosok ha sokat keményedik, nevetett :D
Szóval a lényeg, nagyon sokat keményedett nekem anno, semmi magnézium, es 39+3-ra született a kisfiam, aki azóta már 7 éves iskolás nagyfiú :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!