Ez lehet álpozitiv terhessegi teszt?
3 honappal ezelőtt vételesem volt, amit muszály volt meg tegyek mert sok bajok voltak a terhességel .
Egy és fel hónapot nem volt mensim, utána megjött , mikor megent meg kellett jöjjön, késett .
Csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett , utána 2 ami negatív lett .
Most pont úgy vagyok, késett egy napot a mensim , pozitív terhességi teszt , nagyon faj alul a hasam mintha megjönne , bal oldalt lent ..
10-16 dikan mutatja a termékenyebb napokat , de védekeztunk . És most tegnap történt hogy nem vedekeztunk .
A vizeletem, sötét színű , narancssárga pirosas , de sötét . Ennyit vetem észre . Ebből most mit higgyek?
Csak jövőhetre kaptam időpontot dokihoz.
A vizeletem, sötét színű , narancssárga pirosas , de sötét . Ennyit vetem észre . Ebből most mit higgyek?
Hogy szex helyett inkább a folyadékbevitelt erőltesd.
Tehát július közepén abortusz, aug végéig nem jött meg.
Akkor egyszer rendben megjött, a következő szept végén késett, előbb poz lett a teszt majd neg.
És most tegnapra vártad, úgy, hogy 12 körül volt az ovuláció???
Ez nem késés, ez rendszertelen ciklus.
Július 14 abortusz.
Augusztusban késett, csináltam tesztet ami pozitív lett , utána 2 teszt ami negatív . Megjött 25 diken .
Szeptemberben megjött 18dikan.
És most októberben meg kellett volna jöjjön 22diken, és meg nem jött meg. De nagyon faj a hasam alatt lent, ahogy mozgok gorcsol.
Mondom, hogy rendszertelen.
Aug 25 és szept 18 között nagyon nem annyi nap van, mint utána okt 22-ig...
Ha 12-13 volt az ovuláció, és 22-re várod, az kb 18!!! napos ciklus. Hogy jön ki az október 22 szept 18 után? Sehogy nem jön össze normálisnak.
Augusztusban azért késett, mert még nem állt vissza az abortusz után. Valószínűleg a teszt még az előző terhesség miatt volt +, azért lett utána -, amikor kiürült a hcg.
Most meg vagy nem + a teszt, csak te hiszed annak és meg fog jönni, vagy + és meg fog jönni, mert kémiai, vagy terhes vagy és nem fog megjönni, de biztos nem a tegnapi aktusból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!