Dávid terhességi teszt lehet álpozitiv?
Tudom, azért írtam, hogy "szinte " ☺️. És igazából, fogalmazhattam volna ugy is, hogy az szinte lehetetlen, hogy már most pozitív legyen.
Ami miatt gyanakszom, hogy még 8 nap van a nem vártig.
Nekem ezek, ha nem volt baba full negatív volt.
Nagy eséllyel baba van.
De mivel még elég sok van a nemvártig bármi lehet. Drukkolok.
Most nekem is van ilyen tesztem 😁
2 éve várjuk a csodát.
A.
Lehet hogy sokkal hamarabb volt az ovutok és a menstruáció is sokkal hamarabb lenne ha nincs baba.
Mindkettőtök tesztje pozitív. Drukkolok. :)
Köszönöm a megerősítést 😁
Előbb teszteltem a tesztet, sima vizbe mártottam egyet, az egyértelműen negatív maradt, úgyh talán mégse a teszt hibás 😁 de este veszek egy Gabrielt, az reggel megmondja a tutit.
3as nagyon drukkolok ☺️
Én már az 56.cnon vagyok. A héten lett ez a pozi teszt. Erősödött, azóta nem néztem tesztet. Nem sok esélyt látok megjönne. 😊 ennyit sose késett még.
3.
Attól függ, mikor volt ovulációd, ha hamarabb, akkor mutathatja. Az jutott még eszembe, hogy lehet, most van ovulációd, bár az LH teszt jelzi a terhességet, de hogy fordítva igaz-e, azt nem tudom.
Mindenesetre nekem így alakultak a David tesztjeim, a számok a dpo-t jelölik: [link]
Köszönöm a képet ☺️
Az ovuhoz már késő lenne.
Utolsó mensim április 15 volt, 28 napos ciklussal számolva ma lenne esedékes, de nekem évek óta 35 naposak a ciklusaim, van hogy hosszabb. Az app amivel figyelem, és az eddigiek szerint számol, majd csak egy hét múlva kéne megjöjjön.
De akkor lehet mégis ez volt az első rövid hónapom ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!