Nektek is mutatott már a gabriel terhességi teszt nagyon nagyon halvány "álpozitívot"?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 12:45
1/11 anonim válasza:
Nekem a nagyon halvány pozim baba volt. Tudsz feltenni képet?
2/11 anonim válasza:
Nem,ha nem volt baba negatív volt, amikor nagyon halvány pozitív volt akkor baba volt.Akárhogy fényképeztem, képen nem is látszott annyira halvány volt,de pár nappal később már szépen erősödött!
3/11 A kérdező kommentje:
Ez a helyzet nálam is raknék fel képet de képen nem látszik.... Nem tudom reménykedhetek-e :-( nem csak én látom hanem a férjem is látja, nagyon köszönöm válaszotok, ha van még valaki ne tartsa magáma mert ez nagyon fontos nekem (évek óta várunk rá)
2017. jún. 12. 13:07
4/11 anonim válasza:
Én még nem használtam, de hallottam jót is, rosszat is róla. Ha ti látjátok, de képen nem látszik, akkor az még bármi lehet. Ha pozitív, a Predictor Early érzékenyebb, és nem becsapós, csak ajánlani tudom.
5/11 anonim válasza:
Az enyém olyan halvány volt,hogy a férjem kiröhögött. 8 hetes kislány épp a kiságyban szuszog...
6/11 anonim válasza:
Velem több ciklusban, több teszt is (mind Gabriel). Viszont, amit más gyógyszertárban vettem, az nem. Vmi tárolási probléma lehetett...?
Úgyhogy nálam még mindig az x-epil a nyerő, hiába a sok negatív vélemény. :-)
7/11 anonim válasza:
Nekem se volt gondom az olcsó x-epillel, egyszer volt nagyon halvány és babát jelzett.
Viszont ha nagyon halvány a ma reggeli teszt, akkor inkább 2 nap múlva csináld a következő tesztet, addigra jobban láthatónak kell lennie.
8/11 A kérdező kommentje:
Tegnap délutáni volt ez az említett teszt, holnap ismétlek
2017. jún. 12. 14:34
9/11 anonim válasza:
Én ugy gondolom hogy sajnos ez a teszt is sokakat becsapott,időn tul szinte mindig kijőn rajta halvàny 2 ik csik ami ráadásul mèg rozsaszin is.Engem is becsapott számtalanszor,barátnöm kismama volt màr és volt othon 1 Gabriell teszteje,sima vizet csepentett és időn belül kijőtt neki a pozitiv csik halványan.Ha nem akarsz csalodni akkor énis ajánlanàm a Predyktor tesztet,szerintem az eggyik legjobb.
10/11 A kérdező kommentje:
Már bánom hogy gabrielt vettem :-(
2017. jún. 12. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!