Gabriel terhességi teszt vélemények?
Csatolj már egy képet, kérlek.
Álpozitívval még életemben nem találkoztam.
Itt egy kép, az összeset nem fotóztam le. Ez a fajta mutatja ezt, az érzékenyebb is negatív, a vérkép is az. Mindenesetre fura...
Hát ez így tényleg nagyon fura! Valóban azt hinné róla az ember, hogy ha időben kijött, hogy pozitív.
De ha az érzékeny tesztek és a vérteszt is negatív, akkor mégis csak ezzel a teszttel lehet valami gond...
A Gábriel terhességi teszt engem háromszor átvert. Háromszor mutatott pozitívat ès amikor más teszteket csináltam a biztonság kedvéért, azok negatívak lettek.
Depressziós lettem, átverés ez az egèsz. Sajnos a férjem vette meg 2-szer ezt a xar Gábrielt, pedig kèrtem, hogy csak azt ne. Elfelejtette. Èn meg gondoltam, most hátha nem falsh. Ès újra pozitív lett. 1 napig tarott a boldogságunk. Nem tudom hol lehet ezt bepanaszolni. Engem ès az idegredszeremet töbkretette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!