Gabriel nagyon halvány pozitív, lily negatív. Melyiknek higgyek?
Ma csináltam 2 tesztet. egy gabrielt, és egy lilyt.A gabrielen megjelent nagyon halványan a második csík, de a lily egyértelműen negatív. Mindkettő délutáni pisiből volt. Holnapra nem várom.
Több jel is a terhességre utal:
-2 hete fáj a derekam, ami csak azokon a napokon szokott. A hasam is görcsölget. Most nagyon olyan érzésem van, mintha megakarna jönni.. ( bár még az is lehet...)
-enyhén, de érzékenyek a melleim
-nagyon sok fehér folyásom van
-a testhőm 37 - 37,2
- hangulatingadozás
-fáradékonyság
Lehet,hogy túl korán teszteltem? Melyiknek higgyek?
A gabriel mennyire megbízható. Azt mondják, hogy a halvány vonalka is vonal. Viszont a lily negatív után már nem tudom.
Reggel szeretnék egyet csinálni.(Szintén lily) Vagy várjak még 1 2 napot? Ti voltatok hasonló helyzetben ?
ezek 25ös tesztek?
én 2 nap múlva tesztelnék újra, szerintem mind1 milyen tesztet használsz
Az hogy milyen a testhőd az teljesen mindegy, a hőmérsékletet mindig reggelente nézzük, a legjobb hüvelyben.
Érdemes lenne egy 10-es tesztet csinálni holnap vagy holnapután és inkább reggeli pisiből
-Ha halvány a teszt nem lehetnek két hete tüneteid
-a napközbeni testhomerseklet nem mervado
-időn belül jött elő a második csík?
Továbbra sem jött meg.
Igen 25-ös.
Kidobtam, nincs képem.
16.-án teszteltem. negatív (Lily) Ettől függetlenül én még bizakodok.. Vagy inkább ne?
A fehér folyás már kevesebb. A hangulatingadozás megmaradt.
A derekam és a hasam fájdogál. Van,hogy elég durván beleáll, ma egész elviselhető volt. A melleim érzékenyebbek.(Még amit a melleimmel kapcsolatosan tapasztaltam, hogy egyszer az egyik érzékenyebb aztán a másik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!