Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gabriel nagyon halvány pozitív...

Gabriel nagyon halvány pozitív, lily negatív. Melyiknek higgyek?

Figyelt kérdés

Ma csináltam 2 tesztet. egy gabrielt, és egy lilyt.A gabrielen megjelent nagyon halványan a második csík, de a lily egyértelműen negatív. Mindkettő délutáni pisiből volt. Holnapra nem várom.

Több jel is a terhességre utal:

-2 hete fáj a derekam, ami csak azokon a napokon szokott. A hasam is görcsölget. Most nagyon olyan érzésem van, mintha megakarna jönni.. ( bár még az is lehet...)

-enyhén, de érzékenyek a melleim

-nagyon sok fehér folyásom van

-a testhőm 37 - 37,2

- hangulatingadozás

-fáradékonyság

Lehet,hogy túl korán teszteltem? Melyiknek higgyek?

A gabriel mennyire megbízható. Azt mondják, hogy a halvány vonalka is vonal. Viszont a lily negatív után már nem tudom.

Reggel szeretnék egyet csinálni.(Szintén lily) Vagy várjak még 1 2 napot? Ti voltatok hasonló helyzetben ?

2021. márc. 11. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ezek 25ös tesztek?

én 2 nap múlva tesztelnék újra, szerintem mind1 milyen tesztet használsz

2021. márc. 11. 17:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Az hogy milyen a testhőd az teljesen mindegy, a hőmérsékletet mindig reggelente nézzük, a legjobb hüvelyben.

Érdemes lenne egy 10-es tesztet csinálni holnap vagy holnapután és inkább reggeli pisiből

2021. márc. 11. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
van kép a Gabrielről?
2021. márc. 11. 17:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

-Ha halvány a teszt nem lehetnek két hete tüneteid

-a napközbeni testhomerseklet nem mervado

-időn belül jött elő a második csík?

2021. márc. 11. 17:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia van kép a tesztről? próbálj reggel egy másik tesztet lehetőleg 10est az érzékenyebb, nekem a facelle nemvárt előtt 2 nappal kimutatta, most szintén babát szeretnénk 😊
2021. márc. 11. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Gabriel nekem is halványat mutatott nemvárt napján. 1 hét múlva ismételtem, akkor már erős pozitiv volt :)
2021. márc. 11. 20:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Na?
2021. márc. 17. 13:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Továbbra sem jött meg.

Igen 25-ös.

Kidobtam, nincs képem.

16.-án teszteltem. negatív (Lily) Ettől függetlenül én még bizakodok.. Vagy inkább ne?

A fehér folyás már kevesebb. A hangulatingadozás megmaradt.

A derekam és a hasam fájdogál. Van,hogy elég durván beleáll, ma egész elviselhető volt. A melleim érzékenyebbek.(Még amit a melleimmel kapcsolatosan tapasztaltam, hogy egyszer az egyik érzékenyebb aztán a másik)

2021. márc. 18. 14:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Szval még bizakodok. 12-re nem vártam. Előtte többször is együtt voltunk párommal. Hétvégén tervezek tesztelni. (Movo 25-ös) Nem hallottam még erről a tesztről. ( [link] )
2021. márc. 18. 14:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Beszámolok a fejleményekről.
2021. márc. 18. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!