Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gabriel nagyon halvány pozitív...

Gabriel nagyon halvány pozitív, lily negatív. Melyiknek higgyek?

Figyelt kérdés

Ma csináltam 2 tesztet. egy gabrielt, és egy lilyt.A gabrielen megjelent nagyon halványan a második csík, de a lily egyértelműen negatív. Mindkettő délutáni pisiből volt. Holnapra nem várom.

Több jel is a terhességre utal:

-2 hete fáj a derekam, ami csak azokon a napokon szokott. A hasam is görcsölget. Most nagyon olyan érzésem van, mintha megakarna jönni.. ( bár még az is lehet...)

-enyhén, de érzékenyek a melleim

-nagyon sok fehér folyásom van

-a testhőm 37 - 37,2

- hangulatingadozás

-fáradékonyság

Lehet,hogy túl korán teszteltem? Melyiknek higgyek?

A gabriel mennyire megbízható. Azt mondják, hogy a halvány vonalka is vonal. Viszont a lily negatív után már nem tudom.

Reggel szeretnék egyet csinálni.(Szintén lily) Vagy várjak még 1 2 napot? Ti voltatok hasonló helyzetben ?

2021. márc. 11. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
reméljük meglesz az a két csík :) egyik barátnőmnek is a nemvárt után egy héttel lett csak pozi a tesztje.
2021. márc. 18. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem összejött a baba :) nekem is ilyen tüneteim voltak, főleg a ,,mindjartmegjön,, érzés és mellfeszülés.Éreztem éles szúrkálást is a hasamban. Én csak egy hét késés után csináltam tesztet, akkor már egyértelműen pozitív lett.

De azt mondják, hogy halvány csík is csík ....probálj tesztelni 1-2 nap múlva

2021. márc. 18. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2021. máj. 12. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!