Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg akkora baj, ha egy...

Tényleg akkora baj, ha egy kismama a pocakját simogatja?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég hallottam, hogy méhlepény leválást okozhat ez, de mégis annyi nagy pocaku kismamát látok pocakot simogatni. Én 20 hetes vagyok és van, hogy én is megsimizem, mert már látszik és jó érzés. De nem is gondoltam, hogy ekkora baj is lehet belőle.
2023. okt. 19. 21:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
14%
A nőknek ez egészséges, meg ösztönös dolog a has simogatás. Szülés és vajúdás alatt, meg egész terhesség alatt simogatás van férj, nagyszülők részéről is. Szült nők is automatikusan simogatják a pocakjukat, akár szülés után 35 évig is
2023. okt. 20. 14:33
 22/22 anonim ***** válasza:
45%
#21. Badboy, akkora baromságokat írsz, hogy az már fáj.😅 Gondolom anyád 35 éve a fejét fogja amiatt, hogy szült.🤣
2023. okt. 20. 20:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!