Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg akkora baj, ha egy...

Tényleg akkora baj, ha egy kismama a pocakját simogatja?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég hallottam, hogy méhlepény leválást okozhat ez, de mégis annyi nagy pocaku kismamát látok pocakot simogatni. Én 20 hetes vagyok és van, hogy én is megsimizem, mert már látszik és jó érzés. De nem is gondoltam, hogy ekkora baj is lehet belőle.
2023. okt. 19. 21:19
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Nem beszélgetek hülyékkel! És ha a kérdésre nem tudsz normális választ adni, nem kell kényszert érezni, hogy írj!
2023. okt. 19. 21:30
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sokat simogattam a hasamat, sőt a férjem még többet és nem lett semmi baj. Nem is hallottam még erről, de elég nagy butaságnak hangzik.
2023. okt. 19. 21:33
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
A sok pocaksimogatás méhösszehúzódást okozhat elvileg. Orvos mondta amikor befektettek.
2023. okt. 19. 21:40
 4/22 A kérdező kommentje:
Akkor mégis van benne valami igazság.
2023. okt. 19. 21:41
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem legelőször a diabetológus mondta, hogy ne simogassam így önkéntelenül, mert méhosszehuzodasokat okozhat. Előtte egyik nőgyógyász sem említette. 🤷🏻‍♀️

35 hetes vagyok, szeretjük és szoktuk is simogatni, semmi nem történt, nem görcsölt be sosem.

2023. okt. 19. 21:41
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes, a szex még komolyabb méhösszehúzódásokat okoz, mégsem tiltják...
2023. okt. 19. 21:51
 7/22 anonim ***** válasza:
39%
De 8-as, azt is gyakran tiltják meg terhesség alatt..
2023. okt. 19. 21:52
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

Bezzeg én 40 hetesen egész nap simogattam a hasam hátha nem lesz indítva a szülés, de nem nyert :D

Amúgy biztosan van igazság alapja de én mindig úgy gondoltam, kicsit túlzás azért a tiltás problémamentes terhességnél. Ha nyílik a méhszáj vagy akármi van akkor az más.

2023. okt. 19. 21:59
 9/22 A kérdező kommentje:
Nálunk is tiltólistás a szex.
2023. okt. 19. 22:00
 10/22 anonim ***** válasza:
59%

Én a 25.hétben véreztem és bent fogtak 2 nap megfigyelésre. Rám is rám szóltak, hogy ne simogassam a hasam mikor így is vérzek. Méhösszehúzódást okoz. Tilos, inkább beszélgessek neki.

Az, hogy valakinél nem okoz gondot az nem jelenti azt, hogy másnál esetleg nem okozhat.Nem vagyunk egyformák és a szervezetünk sem az.

2023. okt. 19. 22:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!