20 hetes vagyok,mindha már érezném mocorogni,belülről mindha furázna,remélem nem csak beképzelem. Normális az,hogy mostanában szinte fogytam? Nincs is étvágyam. Félek,h meghalt bennem,2,5 hete voltam dokinál,de mondom mindha érezném
Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 19:37
1/7 anonim válasza:
Jaj istenem maradj már komolyan.
Ha érzed mozogni akkor semmi baj nincs.en is fogytam a terhességem alatt,csak az utolsó trimeszterben szedtem fel pár kilót.
3600 grammos gyerekem született.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ♥️
2023. okt. 19. 19:47
3/7 NemFogodKitalálni válasza:
Én is fogytam a terhességem alatt. Annyi kg-val mentem szülni, mint amennyivel teherbe estem. 3635 grammal született a kisfiam makk egészségesen.
Nem kell mindenen idegeskedni. Minden rendben van. Élvezd ki a terhességet. Persze sokkal jobb és másabb ha megszületik, de hidd el, hiányozni fog, hogy már nem benned mocorog. Élvezd ki, ne idegeskedj annyit :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ez már napok óta aggaszt,aztán mindha érezném,de ma még nem éreztem és ezért
2023. okt. 19. 20:04
5/7 anonim válasza:
A terhesség alatt fogysz, attól a baba él és egészséges, el veszi magának ami kell. Minden terhesség, különbözik. Mozog a baba és érzed, az a normális és öröm dolog. Él mozog, érzed ez a legjobb dolog a 9 hónap alatt
6/7 anonim válasza:
"Mintha". Légyszi. Csak hogy ne nevessenek ki.
7/7 anonim válasza:
Azért kisebb a hasad, mert nincs étvágyad, kevesebb a kaja a beleidben, esetleg kevésbé is vagy felpuffadva. De a rendes zsírból fogyás se jelent bajt terhességben, ilyen is van. Ettől még, ha aggódsz, menj be és megnéznek. Mondjuk ha napok óta aggódsz, akkor lehetőleg ne szombat éjjel menj az ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!