Tanácsot kérnék, terhes vagyok 20 hetes, és vacsora után 20 percel olyan szinten felpuffadtam,hogy olyan érzésem van mintha tepe lenne a hasam kövekkel, olyan nehéz illetve nehezen kapok levegőt os, nagyon rosszul érzem magam.lehet baj?
Illetve hányingerem is van
Kolbászos kiflit ettem meg uborkát hozzá( de csak 4 karikát), ilyen még nem volt velem
Az biztos hogy kolbászt többet nem eszek.
Nem tudom mit tudnék csinálni, annyira rosszul érzem magam
jajj bocsi elkuldtem veletlenul...
szoval figyelek ra, hogy kis adagokban egyek es ne legyen eltelitodo erzesem, mert egybol puffadok olyankor. Viszont ebben a nagy melegben tok mindegy mit csinalok, fujodok mint egy lufi... Es en is nehezen kapok olyankor levegot. Ami segit, hogy felpolcolom a fejem, igy felig ulve fekszem, valamint megiszom egy pohar szodabikarbonas vizet. De a Renee is jo ilyenkor, ha esetleg van neked otthon,egy tablettaval nyugodtan bevehetsz.
Amugy meg ha tenyleg kibirhatatlanul rosszul vagy tole, en inkabb meghanytatnam magam viccen kivul. Igy ha esetleg volt baja a kolbinak nem szivodik fel.
Elso trimeszterben egy ettermezestol nagyon rosszul lettem es inkabb meghanytattam magam, ha nem teszem meg, lehet elkaptam volna valamit.
Igaziból ez száraz kolbász volt, jó minőségű. Most ittwm szodabikarbónás vizet meg vettem be espumisan gyöngyöt.
Igaziból az egyedüli tünet ami még fen áll ez a nehéz érzet a hasamba mintha kövekkel lebne tele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!