Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácsot kérnék, terhes...

Tanácsot kérnék, terhes vagyok 20 hetes, és vacsora után 20 percel olyan szinten felpuffadtam,hogy olyan érzésem van mintha tepe lenne a hasam kövekkel, olyan nehéz illetve nehezen kapok levegőt os, nagyon rosszul érzem magam.lehet baj?

Figyelt kérdés
Tanács ?
2023. aug. 25. 19:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Illetve hányingerem is van

Kolbászos kiflit ettem meg uborkát hozzá( de csak 4 karikát), ilyen még nem volt velem

2023. aug. 25. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baj, viszont elértél abba az időszakba mikor figyelned kell mire hogy reagál a ‘terhestested’ és odafigyelősen kell egyél már
2023. aug. 25. 19:42
 3/14 A kérdező kommentje:

Az biztos hogy kolbászt többet nem eszek.

Nem tudom mit tudnék csinálni, annyira rosszul érzem magam

2023. aug. 25. 19:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Euis normális hogy nehezen kapok levegőt?
2023. aug. 25. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 20. hetemben vagyok, egészségesen táplálkozom és figyelek, hogy egyszerre kis adagokban egyek csak,
2023. aug. 25. 19:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Enis egészségesen táplálkozok IR diétán vagyok, de ez a mai vacsora nagyon betetg, sose puffadtam igy
2023. aug. 25. 20:01
 7/14 anonim ***** válasza:

jajj bocsi elkuldtem veletlenul...

szoval figyelek ra, hogy kis adagokban egyek es ne legyen eltelitodo erzesem, mert egybol puffadok olyankor. Viszont ebben a nagy melegben tok mindegy mit csinalok, fujodok mint egy lufi... Es en is nehezen kapok olyankor levegot. Ami segit, hogy felpolcolom a fejem, igy felig ulve fekszem, valamint megiszom egy pohar szodabikarbonas vizet. De a Renee is jo ilyenkor, ha esetleg van neked otthon,egy tablettaval nyugodtan bevehetsz.

2023. aug. 25. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Kolbit pedig szerintem ne egyel ilyen melegben (meg nem terhesen is lehet tole ilyen bajod), nyersen meg plane nem, csak jol atsutve. Nekem is a heten volt egy grillezesem, en is jol megcsomorlottem tole, pedig csak fel szelet csirkemellet ettem, de ebben a kanikulaban nem toleralja a szervezetem sajnos:(
2023. aug. 25. 20:04
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Amugy meg ha tenyleg kibirhatatlanul rosszul vagy tole, en inkabb meghanytatnam magam viccen kivul. Igy ha esetleg volt baja a kolbinak nem szivodik fel.

Elso trimeszterben egy ettermezestol nagyon rosszul lettem es inkabb meghanytattam magam, ha nem teszem meg, lehet elkaptam volna valamit.

2023. aug. 25. 20:09
 10/14 A kérdező kommentje:

Igaziból ez száraz kolbász volt, jó minőségű. Most ittwm szodabikarbónás vizet meg vettem be espumisan gyöngyöt.

Igaziból az egyedüli tünet ami még fen áll ez a nehéz érzet a hasamba mintha kövekkel lebne tele

2023. aug. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!