Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első ultrahangnál a párom is...

Első ultrahangnál a párom is bejöhet a rendelőbe? (Nyíregyháza)

Figyelt kérdés
Sztk-ba fogunk menni , 6 hét + 3 naposan. Első bébi. Olvastam hogy ilyenkor még csak hüvelyi uj.van és érdekelne hogy a párom bejöhet-e?

2023. okt. 19. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyíregyházán kizártnak tartom, hogy kedvesen válaszolnak, hogy bemehet persze. Nekem nem próbált a férjem bejönni, de képzeld, egy nő flegma volt velem azért, mert 7 hetes kismamaként hasi ultrahangon nem látott semmit. Olyan bunkón adta elő, hogy vetkőzzek le. Én meg azt se értettem miért hasi volt elsőnek. Ezt követően magánrendelésre jártam.
2023. okt. 19. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én férjem nem jöhetett be, se a megállapításra, se a 12., 18., 32., hetire, így háromszor voltunk babamozin, hogy láthassa ő is..
2023. okt. 20. 05:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindegyik uh-ra ( havonta járok uh-ra bejött a párom) Rákszűrést is végeztek és akkoris ott volt a párom..
2023. okt. 20. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!