Első ultrahangnál a párom is bejöhet a rendelőbe? (Nyíregyháza)
Figyelt kérdés
Sztk-ba fogunk menni , 6 hét + 3 naposan. Első bébi. Olvastam hogy ilyenkor még csak hüvelyi uj.van és érdekelne hogy a párom bejöhet-e?2023. okt. 19. 16:13
11/13 anonim válasza:
Nyíregyházán kizártnak tartom, hogy kedvesen válaszolnak, hogy bemehet persze. Nekem nem próbált a férjem bejönni, de képzeld, egy nő flegma volt velem azért, mert 7 hetes kismamaként hasi ultrahangon nem látott semmit. Olyan bunkón adta elő, hogy vetkőzzek le. Én meg azt se értettem miért hasi volt elsőnek. Ezt követően magánrendelésre jártam.
12/13 anonim válasza:
Az én férjem nem jöhetett be, se a megállapításra, se a 12., 18., 32., hetire, így háromszor voltunk babamozin, hogy láthassa ő is..
13/13 anonim válasza:
Mindegyik uh-ra ( havonta járok uh-ra bejött a párom) Rákszűrést is végeztek és akkoris ott volt a párom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!