Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első ultrahangnál a párom is...

Első ultrahangnál a párom is bejöhet a rendelőbe? (Nyíregyháza)

Figyelt kérdés
Sztk-ba fogunk menni , 6 hét + 3 naposan. Első bébi. Olvastam hogy ilyenkor még csak hüvelyi uj.van és érdekelne hogy a párom bejöhet-e?

2023. okt. 19. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
Olyan uh van, amilyenbe beleegyezel. Nem mindenki díjazza, ha matatni akarnak benne gyakorlatilag indokolatlanul. Kérj hasit, és bemehet ő is.
2023. okt. 19. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Sztk-ban sehol nem mehet be.
2023. okt. 19. 16:43
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Engem leordítottak az sztkban, hogy nem szokás férjjel bemenni, én meg vissza ordítottam, hogy ezután a stílus után be fog jönni a férjem. Utána kussoltak.
2023. okt. 19. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Bár nem az a város, de sztkban nálunk nem mehet be kísérő (mondjuk felesleges is lenne, még az anyuka is csak monitor hátulját látja)
2023. okt. 19. 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

3: szornyu ez a stilus. Marmint nem a tied, ertheto a reakciod. De mi ez, hogy leorditanak?? Nem is ertem. Nagyon felhuztam magam.

Bocsi az offert.

2023. okt. 19. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
5, sajnos két rettenetesen bunkó nő viszi nálunk az ultrahangot, nagyon sok panasz van rájuk.
2023. okt. 19. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Ki nem rúgják a bunkó dolgozókat, mert a munka kell, munka erő kell, mert munka erő hiány van. Hasi ultrahangon be mehet a férjed, ha a magzat nagyobb
2023. okt. 19. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
De ne írjatok már ilyet, hogy bemehet, miközben kb. sehol nem engedik be apukát hu-ra SZTK-ban. Minek kamuztok?
2023. okt. 19. 20:39
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Kazincbarcikán például nemhogy bemehet apa, de külön monitor is van felrakva, hogy a kismama is lássa. A szonográfus hölgy nagyon kedves, ő képet is szokott adni. Úgyhogy azt sr írjátok már, hogy sehol sem mehet be! Meg kell kérdezni.
2023. okt. 19. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk bejöhet sztk-ba, de szerintem a legelsőre felesleges.

A 12 hetesen és a 30 hetesen is bent volt a férjem, senki nem szólt semmit, pedig biztonsági őr van aki csak azt engedi be az ajtón akinek időpotja van. De egy kísérő mindenkivel mehet. Nekem volt külön monitor, a férjem az orvos monitorját tudta nézni.

Egyébként egy kísérőt mindenki mindenhova bevihet, ha nem engedik betegjogi képviselőhöz lehet fordulni. (Kivétel lehet ugye covid, influenza, hasmenéses és egyéb járványok alatt, amikor a kórházakban látogatási tilalom van).

2023. okt. 19. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!