Kinek milyen collagen vàlt be terhesség alatt?
Én a bodyselect kollagénjét ittam, igaz terhesség alatt annyira nem ittam, de csak feledékenység miatt. Lehet inni, írja a leírása is, ízük is jó.
Hasamat kentem biooillal és vichy stria elleni krémjével, nem lett striám. Én is úgy gondolom hogy genetika, de anyukám olajozta magát és erre esküszik, így az ő kedvéért és a viszketés ellen jól esett.
A kollagén egy óriási fehérjemolekula, a testünkben rengeteg szövet, így pl bőr, erek, kötőszövetek építőeleme. Fontos tudni, hogy aminosavakból, vagyis kicsi fehérjeegységekből épül fel, és ami még fontosabb, amikor beveszel egy kollagénkapszulat vagy italport, azt a szép nagy kollagénmolekulat a tested lebontja azokra a pici aminosavakra.
Az, hogy ezekből neked éppen a hasadon lévő bőrt erősíti belőle, vagy a szarkalábat a szemed alatt, vagy egy sérült eret a kislabujjadban, azt nem tudod szabályozni. Tehát a kollagént úgy hasznosítja a tested, ahogy akarja, épp ezért vagy eléred vele amit akarsz, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!