Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anopyrin terhesség alatt?

Anopyrin terhesség alatt?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom kiírt napi szedésre Anopyrint. Mondta az miatt, hogy a későbbiekben ne menjen fel a vérnyomásom ami rossz hatással lenne a babára. Rossz szokásom olvasni minden gyógyszer szedés előtt az interneten leírtakat. Megijesztett, hogy nem ajánlják terheseknek, kockázatos stb. Az orvosom egész babavárási időm alatt mondta a szedését. Anyukák valaki szedett terhessége alatt ilyen gyógyszert, vagy ehhez hasonlót? Köszönöm.
2023. okt. 17. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bízol a dokidban, miért jársz oda? A szülésed meg simán levezethető webkamerán át irányítva, netes kommentelők által.
2023. okt. 17. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ezt nálunk nem is forgalmazzák.

Egyébnként igaza van az orvosonak, kis mennyiségű acetilszalicilsav segít várandósoknál a magas vérnyomás megelőzésében. Nálunk is adnak erre a célra alacsony dózisú aszpirint.

2023. okt. 17. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szegjed, 3X2 naponta.

Béla/34 Autószerelő

2023. okt. 17. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet kockázatosabb lenne nem szedni mint szedni. Nyugi az orvosod tudja mit csinál!
2023. okt. 17. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Aspirin Protectet szedek, szerintem ugyanaz lehet. Már a harmadik babával szedem, terhesen valamiért kicsit magasabb lesz a trombocita számom, a nőgyógyászom heamotológussal egyeztetve írta fel. Van egy 6 és egy 4 éves gyerekem, semmi bajuk nem lett, a terhességek alatt nem vizesedtem egyáltalán, a doki szerint a gyógyszer ezt is megelőzi. Jelenleg is szedem, nekem eszembe sem jutott megkérdőjelezni az orvost. Sok helyen adják már külföldön is HELP szindróma megelőzésére és itthon lombikosoknak is.
2023. okt. 17. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, és a tapasztalatokat :)
2023. okt. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!