Akiknek a napokban lett pozitív a tesztje, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Kinek vannak már tünetei? Ki mikor megy orvoshoz? Megoszthatnánk a tapasztalatokat egymással :)2023. okt. 17. 13:45
21/26 anonim válasza:
Na.:( Remélem hamar elmúlik. Vérzik még? Arrébb fog menni! Örülök,hogy a babával minden rendbe. Én ma vagyok 10+5. Mindig van pár nap mikor jobban vagyok sokkal,utána pár nap amikor a hányinger,fáradtság,minden jön. Ma picit jobb,lekopogom. Most nálunk végre a lányom is jobban van. 6.-n lesz majd a genetikai nekem. Nektek? Első terhességnél se szerettem az első trimesztert...:D De most valahogy mondjuk úgy repül az idő,hogy csak nézem,hogy te jó ég már eltelt még egy meg még egy hét.
22/26 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Én most egy hete kórházban, bár már remélem fél lábbal kint, mert kész vagyok már lelkileg. Múlthéten véreztem,akkor befektettek, ráadásul átutazóban voltunk, úgyhogy jó messze vagyok az otthonitól. Hematómát találtak,ami még hétvégén napi egy barna foltot hagyott. Azóta lekopogom alakulok, bár UH nem volt azóta. Magzat jól volt, szerencsére. 12+0 ma. Veletek mizu?
23/26 A kérdező kommentje:
Nekem azóta is folyamatosan vérzik a polip, de a baba jól van, és ez a lényeg. Csak minden vérzésnél megijedek hogy nem-e vele van baj, úgyhogy ez így elég stresszes időszak.
Én is pont ma vagyok 12+0, jövő hétfőn lesz a genetikaim, az orvos szerint utána már meg lehet nyugodni egy kicsit. Neked mikor lesz?
2023. dec. 6. 10:41
24/26 anonim válasza:
22# vagyok. Igen, elég frusztráló. Ma lett volna ott,ahol élek,de vagy 120 kmre vagyok kórházba. Át lett téve keddre a genetikai, remélem hazajutok addig... Nekem hétvége óta nem volt barna. De péntek óta semmi nem történik,UH sem...
25/26 A kérdező kommentje:
Ha gondolod írj rám nyugodtan privátban, ha szeretnél beszélgetni. :) Vagy van egy júniusi babás csoport facebookon is, nagyon jó kis csapat gyűlt össze :)
2023. dec. 6. 13:15
26/26 anonim válasza:
Sziasztok, hogy vagytok azóta? (#3 vagyok). A genetikai ultrahang december elején megvolt, a kombinált is rendben. Genetikai szűrővizsgálatot hosszú dilemma után nem csináltattunk végül. Az is kiderült a legutóbbi UH-n, hogy kisfiú.
Ti hogy vagytok? Mikorra írtak ki titeket szülésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!