Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek a napokban lett...

Akiknek a napokban lett pozitív a tesztje, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Kinek vannak már tünetei? Ki mikor megy orvoshoz? Megoszthatnánk a tapasztalatokat egymással :)
2023. okt. 17. 13:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Jaj de örülök nektek 😊 En ma vagyok 6+2. Jovo heten megyek dokihoz. Az elmúlt napokban brutalis hanyingerem volt,nem birtam enni sem. De lekopogom javul mar. Most az ovisom hozott haza vmi hasmenos vírust...csak hogy sose unatkozzunk😅
2023. okt. 27. 09:14
 12/26 anonim ***** válasza:
9# vagyok. Én ma délután megyek majd. Gratulálok 10-es.:)) Én ma 6+3 vagy 6+4.
2023. okt. 27. 09:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Szurkolok nektek!! :) (#10)

Kérdező, kitartást a rosszullétekhez és a vírushoz, remélem hamar kilábalsz/kilábaltok belőle.

2023. okt. 27. 13:55
 14/26 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek azóta? Megvoltak az első ultrahangok? :)
2023. nov. 3. 12:36
 15/26 anonim ***** válasza:
12# vagyok. Igen, 27-n voltam, 6+1-nek mérte, volt szívhang is már.:) Lesz egy 9 hetes UH jövőhéten majd, ő a lányomnál is így csinálta 6-9-12.:D Remélem azóta is minden rendbe, a hányinger szinte folyamatos, fáradtság, ma pedig már hányással indítottam. Veletek mi a helyzet?
2023. nov. 6. 12:09
 16/26 A kérdező kommentje:

Nekünk is megvolt, 7+3-nak mérte, jó helyen van, pont akkora amekkorának lennie kell és szívhang is rendben volt :) 10.héten vissza kell mennem, mert volt egy kis barnázgatásom, így még ránk akar nézni. Bár azt mondta, semmi vetélésre utaló jel nincs, nem is írt fel semmit, és 2 nap alatt el is múlt az egész.

Amúgy nekem a hányinger ritkul, végre van étvágyam. Az ovisom még mindig beteg, a 3.vírust szedi össze egymás után... :S

2023. nov. 6. 12:20
 17/26 anonim ***** válasza:
Miujsag veletek?
2023. nov. 17. 18:55
 18/26 anonim ***** válasza:
15# vagyok. Nekem tegnap volt UH-m, 9+2 hét,rendbe volt minden. :)Legközelebb 6.-n lesz a genetikai. Nekem is beteg most sajnos a kislányom, nem sokat pihentem. Nekem van egy két jó napom, majd utána napokig hányinger, eddig hányás 1x volt csak. De mérföldekkel jobb szerencsére az első terhességi tüneteknél nálam. Veletek mizu?
2023. nov. 17. 19:12
 19/26 anonim ***** válasza:

De jó, akkor mindenkinél jól alakulnak a dolgok! Én ma vagyok 10+2 vagy 10+3, már eléggé régen volt az utolsó ultrahang (október végén), várom a következőt. :)

#3 voltam

2023. nov. 19. 13:47
 20/26 A kérdező kommentje:
En csütörtökön elkezdtem vérezni,rohantunk a kórházba. Baba jól van de van egy méhszájpolipom ami vérezget. Plusz a placenta a méhszájon tapad igy se szex se edzés se semmi ami nem muszáj. De a doki szerint hamarosan arrébb mozdul onnan. Hányinger lekopogom végre múlik. Az utóbbi napokban már tudtam végre enni egy jót 😄 2 hét múlva genetikai. Többiek? 😊
2023. nov. 26. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!