Akiknek a napokban lett pozitív a tesztje, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Kinek vannak már tünetei? Ki mikor megy orvoshoz? Megoszthatnánk a tapasztalatokat egymással :)2023. okt. 17. 13:45
11/26 A kérdező kommentje:
Jaj de örülök nektek 😊 En ma vagyok 6+2. Jovo heten megyek dokihoz. Az elmúlt napokban brutalis hanyingerem volt,nem birtam enni sem. De lekopogom javul mar. Most az ovisom hozott haza vmi hasmenos vírust...csak hogy sose unatkozzunk😅
2023. okt. 27. 09:14
12/26 anonim válasza:
9# vagyok. Én ma délután megyek majd. Gratulálok 10-es.:)) Én ma 6+3 vagy 6+4.
13/26 anonim válasza:
Szurkolok nektek!! :) (#10)
Kérdező, kitartást a rosszullétekhez és a vírushoz, remélem hamar kilábalsz/kilábaltok belőle.
14/26 anonim válasza:
Mi a helyzet veletek azóta? Megvoltak az első ultrahangok? :)
15/26 anonim válasza:
12# vagyok. Igen, 27-n voltam, 6+1-nek mérte, volt szívhang is már.:) Lesz egy 9 hetes UH jövőhéten majd, ő a lányomnál is így csinálta 6-9-12.:D Remélem azóta is minden rendbe, a hányinger szinte folyamatos, fáradtság, ma pedig már hányással indítottam. Veletek mi a helyzet?
16/26 A kérdező kommentje:
Nekünk is megvolt, 7+3-nak mérte, jó helyen van, pont akkora amekkorának lennie kell és szívhang is rendben volt :) 10.héten vissza kell mennem, mert volt egy kis barnázgatásom, így még ránk akar nézni. Bár azt mondta, semmi vetélésre utaló jel nincs, nem is írt fel semmit, és 2 nap alatt el is múlt az egész.
Amúgy nekem a hányinger ritkul, végre van étvágyam. Az ovisom még mindig beteg, a 3.vírust szedi össze egymás után... :S
2023. nov. 6. 12:20
18/26 anonim válasza:
15# vagyok. Nekem tegnap volt UH-m, 9+2 hét,rendbe volt minden. :)Legközelebb 6.-n lesz a genetikai. Nekem is beteg most sajnos a kislányom, nem sokat pihentem. Nekem van egy két jó napom, majd utána napokig hányinger, eddig hányás 1x volt csak. De mérföldekkel jobb szerencsére az első terhességi tüneteknél nálam. Veletek mizu?
19/26 anonim válasza:
De jó, akkor mindenkinél jól alakulnak a dolgok! Én ma vagyok 10+2 vagy 10+3, már eléggé régen volt az utolsó ultrahang (október végén), várom a következőt. :)
#3 voltam
20/26 A kérdező kommentje:
En csütörtökön elkezdtem vérezni,rohantunk a kórházba. Baba jól van de van egy méhszájpolipom ami vérezget. Plusz a placenta a méhszájon tapad igy se szex se edzés se semmi ami nem muszáj. De a doki szerint hamarosan arrébb mozdul onnan. Hányinger lekopogom végre múlik. Az utóbbi napokban már tudtam végre enni egy jót 😄 2 hét múlva genetikai. Többiek? 😊
2023. nov. 26. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!