Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vettem meg a városban a...

Most vettem meg a városban a szivhangfigyelőt gyorsan bekapcsoltam. ! Hallottam viszont egy olyan hangot mikor mi a viz alatt vagyunk és a másik pedig fent lubickol! Vagy mit kéne hallanom? Csak a szivét szeretném akkor nyugott leszek!

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy sima orvosi stetoskoppal hallgattam a babám végig,nekem is volt vizeshang,olyan is volt hogy időbe telt a sziv hangját jol hallani mindig mocorgott.
2009. jan. 2. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyszer hallottam az én babámét idáig, mikor utoljára voltam védőnőnél, ő hallgatta meg nekem. Olyat hallottam, mint mikor jön egy vonat :-))) , illetve mint mikor egy ló vágtatva közelít. :-))) NEkem is ő mondta, melyik az ő szívverése, mert én nem magamtól nem lettem volna benne biztos laikusként. :))) Azt tudom, hogy nálam is volt benne vmi háttérzaj, de ez tök normális. A szívverésére meg ő mondta hogy normális.
2009. jan. 2. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
nem magamtól = magamtól* Bocs. :)
2009. jan. 2. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lubickolás szerű hang inkább a beleid mozgása lehet, vagy a pocakba beszűrődő kinti zajok, hisz azokat közvetíti a magzatvíy. A magzatvíz zárt helyen van, és légmentes, nem kelthet hangot, ha a baba mocorog odabent. Gondolj bele, hogy ha te mondjuk a víz alatt legyezel egyet, abból mit hallasz. A fenti lubickolást azért hallod, mert nem tömény vízközeg, hanem víz+levegő.

Ki kell tapasztalni a készülék működését, és persze attól is függ, hogy éppen hogyan helyezkedik a baba a méhen belül. Ha nem hallod azonnal, ne ijedj meg, keresgeld különböző pontokon. Jó hallgatózást!

2009. jan. 2. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!