A szívhangfigyelőt érzékeli a baba? Hall valamit?
Figyelt kérdés
Ma próbáltam ki először a készüléket és rögtön utána elkezdett rúgdosni a kisfiam. Abbahagytam és ő is abbahagyta a rúgdosást.2010. jún. 21. 19:45
1/5 anonim válasza:
ó de még mennyire hogy érzékeli uh alapon működnek ezek a készülékek állítólag ők hallják az uh-át az én kislányom szét szokta rúgni a készüléket és mindig el megy onnan de úgy hogy rendesen lehet követni a hasamon hova megy még bőven van helye de már elég nagy ahhoz hogy látszódjanak a mozdulatai a pocin na és persze ha nem rögtön ébredés után hallgatózom meg akkor biztos hogy a kis hátát belülre fordítja hogy még véletlenül se a rendes szívhangot halljam hanem csak a köldökzsinór pulzálását ami az is jó mert az ő pulzusa hallatszik úgy is de azért el szoktam csípni a kis ficánkát :-)))hány hetes vagy ?jó hallgatózást neked
2/5 anonim válasza:
Ultrahangos ez is és az ultrahangot nem szeretik. nekem mikor még volt helye a dokinál mindig elfordult.
Ne használd túl sokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor jól sejtettem. Már a 30. hétben vagyok, úgyhogy nem fogom sokat használni. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy az már mindegy a babának, hogy hangosra vagy halkra van állítva a gép, vagy abból is érez valamit?
2010. jún. 21. 20:01
4/5 anonim válasza:
első ,szerintem mindegy neki a kihangosítás az csak nekünk szól én a 14 héttől addig használtam naponta 1-2x amíg nem éreztem folyamatosan a mozgásait az kb. a 20-ik hét volt utána már csak akkor használom ha esetleg pihisebb napja van és nem úgy érzem mocorogni ahogy én szeretném már most nem lehet neki parancsolni :-)))
5/5 anonim válasza:
33 hetes kismama vagyok, én a 21 hétig hallgatóztam a pici lányom után amíg nem mozgott után néha néha de mindig rúgott bár az én babám az ultrahangot is utálja azért is rugdos vagy amikor volt elég hely odabent elfordult hogy hagyjuk békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!