Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bele is kezdek par honapja...

Jó tanács0012 kérdése:

Bele is kezdek par honapja lett ket pozitiv tesztem nagyon halvany csikkal a tobbi mind negativ amit eddig csinaltam.a pozitiv tesztek utan meg egyszer megjott aztan azota semmi. am tuneteket nem erzek semmilyen teren lehet baba?

Figyelt kérdés
Tuneteket nem erzek max annyi van hogy nagyon surun eg a gyomrom ami nem volt ram jellemzo es mostanaba sokat hiztamnhasra viszont en eleve molett lany vagyok de kerekedett a hasam nem vagyok kivanos viszont elegge megnott az etvagyam es mostanaba estenkent erzek ilyen buborekokat a hasamba vagy mintha remegne belmozgasra gyanakszom de nemtudom azert vagyok bizonytalan mert nekem eleve rendszertelen a menszeszem meg a tesztek elott elvileg volt pazsmirigy betegsegem es aztan az orvos mondta hogy meg gyogyultam ezutan jottek a tesztek tudnatok tanacsot adni?

#Lehet hogy terhes vagyok?
2023. okt. 12. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező magas röptű privát üzenete: "Szopd ki a f.aszt te rosszindulatu f.aszparaszt"

Drágám: neked kellett volna azt tenned, és akkor most nem rezegne az ánuszod egy lehetséges terhesség miatt.😉

Na puszipá.

2023. okt. 12. 23:29
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

Hát ha pár hónapja volt +teszt, akkor az a buborékolás amit érzel, azt rúgásnak hívják.

Megjött azóta? Egyéb változás?

Orvoshoz nem csak azért megyünk, hogy megállapítsa a terhességet, hanem nyomon követi a baba fejlődését.

Azert azt jó tudni, h rendben van e.

2023. okt. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!