4+3 naposan csak megvastagodott méhnyálkahártya, petezsák nincs. Nálatok hogyan volt?
Figyelt kérdés
Több mint 10 db pozitív teszt után (2 naponta azóta is ellenőrzöm és már nagyon erős a második csík) 6+3 naposan megyek újra hüvelyi UH-ra. Akkor már várható petezsák, embrió, esetleg szívhang is? A méhen kívüli terhesség 5+4 naposan már érezhető? Megnyugtatna mások tapasztalata is, azon kívül, hogy várnom kell.
Köszönöm!
2023. okt. 11. 12:44
11/15 anonim válasza:
Nekem hat hetesen volt szívhang, de az orvos azt mondta, még korai, rá se írta a leletre. 8 hetesen már igen.
12/15 anonim válasza:
7-8-9-.héten lesz terhességbe embrio magzat szivhangal. 5.héten meg előtte petezsák és nyálkahártya van
13/15 anonim válasza:
4+3 nap körül csináltam az első tesztet, nem orvoshoz rohantam... Semmit az égvilágon nem látni olyankor.
Rá 3 hétre mentem először nőgyógyászhoz, szép 1 centis embrió volt, szívhanggal.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat! Holnap megyek orvoshoz, nagyon várom már. Remélem minden rendben lesz, mindenesetre màr puffadok, hányingerem van egész nap és áttudnám aludni a napot. Már csak az a lényeg, hogy jó helyen legyen a picúr!🤍
2023. okt. 16. 13:30
15/15 anonim válasza:
Szia,jól halad a terhességed?Minden rendben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!