Önző vagyok ha a genetikai örökletes betegségek veszélye miatt nem szeretnék gyereket?
Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 10:08
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2023. okt. 11. 13:52
12/12 anonim válasza:
Ha a genwtikai rendellenesség az egyedüli ok, akkor javaslom, hogy keress fel jó genetikust és beszéljetek. Lehet PGD (preimplantációs géndiagnosztikai eljárás) segítségével van esély, hogy kiszűrik a hibás génállományú embriót. Én ilyen eljárással vagyok most kismama. Anyagilag nem olcsó de nem is megfizethetetlen. Ajánlom az Istenhegyi Géndiagnosztikai centrumot kiinduló pontnak.
Egyébként az se önzőség ha úgy döntesz nem vállalsz babát, de ha csak ez tart vissza akkor érdemes utánajárni, amíg még a bológiai órád engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!