2. trimeszteri uh-on ezeket nektek nézték? Most jól felhúztam magam.
Már van egy 3 évesen kislányom, így valamennyi tapasztalatom van, de összefolynak az emlékek.
Ma a kistesójával voltam második trimeszteri, genetikai ultrahangon és annyira összecsapottnak éreztem. Mintha kb csak a nőgyógyászom mérte volna meg a szokásos módon. Úgy emlékszem a nagylányomnál ilyenkor ránagyítottak a szívére, kék-piros színre is átváltották az uh-ot és áramlást is néztek.
Bizonytalan vagyok, hogy ez a 2. trimeszteri volt-e vagy csak a későbbiekben.
Az Istenhegyin voltam egyébként.
Nektek is csak ennyi volt a 2. genetikai uh, hogy csak lemérték a szokásos méreteket? (Fej, comb, tarkóredő, orr, ujjacskák átnézése)
Nem ,nálam minden részét megnéztek.vese,gyomor,szív alaposan,agy.......
Ilyenkor szokták alaposan vizsgálni a szerveket
Mind a 2 genetikaim sztk-s volt.
Lemérték, emellett a szívüket nézték igaz csak fekete fehérben, veséket, gyomortelítődést. Ezeket tuti.
Mindkét gyereket átnézték A-Z, ugyanúgy, mint a 12 hetes genetikán. Gyomortelítődés, hólyagtelítődés, szív, vesék, agy, gerinc lefutása stb... Mindent megnéztek+áramlást is.
Pedig nem magánban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!