Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenhol csak azt olvasom,...

Mindenhol csak azt olvasom, hallom hogy terhessége alatt egy szexistennő lett a hormonok hatására, nálam ez pont fordítva, van normális ez?

Figyelt kérdés
Szegény férjemet úgy sajnálom,de egyben csodálom mert nagyon megértő és türelmes velem!!!10 hetes terhes vagyok,de a szexnek bármilyen formájától ki lehetne kergetni a világból,amennyire szerettem és élveztem most undorodom!nektek hogyan sikerült ezt az időszakot átvészelni,tapasztalatok tanácsok jöhetnek köszi!
2009. jan. 2. 14:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél változó! Még viszonylag az elején vagy, lehet, hogy a második trimeszterben te is jobban fogod kívánni... az is igaz, hogy ahogy nő a has, a párod is még óvatosabb lesz, félti a babát! De erre azért van jó pár megoldás! Én nem panaszkodom, most a 24.héten vagyok, és még eléggé kívánom férjem! A picit sem zavarhatja, mindig figyelek rá utána, és ő vidáman ficánkol. Ne izgulj, ez még kialakul, hogy jó nektek! Amikor eleinte rosszul voltam, én sem kívántam annyira...
2009. jan. 3. 10:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez a helyzet, bár én azért nem undorodom, csak én nem kívánom a szexet, de attól még a páromat szívesen kényeztetem. Ő is türelmes és megértő, de nem tudom, meddig fogja bírni. Mivel veszélyeztetett terhes vagyok, ezért azt sem tudom, meddig vagyunk eltiltva, végig, vagy csak a 12. hétig. Most töltöttem a 10 hetet.

De ne aggódj, mert tényleg lehet, hogy egy pár hét múlva meg te fogsz a legjobban meglepődni, hogy mennyire kívánod. Általában a 2. trimeszterben kívánják a legjobban (vagyis csakis akkor) a kismamák a szexet.

2009. jan. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!