Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenhol csak azt olvasom,...

Mindenhol csak azt olvasom, hallom hogy terhessége alatt egy szexistennő lett a hormonok hatására, nálam ez pont fordítva, van normális ez?

Figyelt kérdés
Szegény férjemet úgy sajnálom,de egyben csodálom mert nagyon megértő és türelmes velem!!!10 hetes terhes vagyok,de a szexnek bármilyen formájától ki lehetne kergetni a világból,amennyire szerettem és élveztem most undorodom!nektek hogyan sikerült ezt az időszakot átvészelni,tapasztalatok tanácsok jöhetnek köszi!
2009. jan. 2. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg én is ebben a helyzetben voltam.Nem igaz hogy mindenki jobban akarja terhesség alatt mert van olyan is hogy eggyáltalán nem kivánja a kismama.Persze vannak olyanok is akik az elején nem de a végefelé igen.A nők sem egyformák és a hormonok sem egyformán működnek.Nállad ez így mutatkozik meg.Hogy ne érezze a férjed se a hiányod próbáljátok meg más módszerrel a kielégülést,mert nem minden férfi tud 9hónapot várrni és így megelőzhetitek hogy a későbbiekben esetleg vita legyen köztetek.
2009. jan. 2. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
én is így vagyok, az elejétől nem kívántam, volt is sajnos veszekedésünk, de meg kellett értenie, mivel veszélyeztetett lettem. de most -35 hetesen- már szeretném, de most meg azért nem (sem) lehet, mert megindíthatja a szülést. úgyhogy nem vagy egyedül
2009. jan. 2. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
én a terhesség vége felé majd megvesztem a szexért,pedig aztán jól megvagyok nélküle..a párom viszont annyira féltett hogy nem akarta.igaza volt végülis,mert jobb ha nem szexel az ember,ugyanis a méhösszehúzódás koraszülést válthat ki gyorsan.
2009. jan. 2. 14:39
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszotokat!probálunk más megoldást keresni,de azért remélem nem lesz mindíg így!boldog babavárást kívánok mindenkinek!
2009. jan. 2. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ezzel én is pontosan így voltam egészen a 25-dik hétig. Akkor megint kívántam a szexet, de sajnos az sem tartott sokáig, mert akkor meg már kényelmetlen volt mindenhogy. Szerencsére az én férjem is nagyon megértő volt, megelégedett azzal, hogy csak kéthetente szeretkeztünk. Én viszont nagyon féltem attól, hogy szülés után sem fogom kívánni többé a szexet. De nem így történt! Szülés után már szinte másnap eszembe jutott a dolog és alig vártam, hogy leteljen a 6 hét. Ennek már 3 hónapja és minden ugyanolyan mint régen volt. Ne zavarjon ez a helyzet, szerencsére a férjed is megért, így könnyen átvészelitek majd ezt az időszakot.
2009. jan. 2. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az elején egyáltalán nem kívántam. Sőt! A 35. hétben vagyok, és inkább úgy fogalmaznék, hogy eddig jó ha 3-4 hétig kívántam (de akkor nagyon). Általánosságban véve pedig nálam úgy néz ki, hogy mondjuk 1 héten 3szor akad mondjuk fél óra, amikor szívesen szeretkeznék a párommal.
2009. jan. 2. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az egész terhesség alatt nem kívántam a szexet, de sajnos szülés után sem lett jobb a helyzet..most 9 hós a babám és még mindig úgy érzem, simán ellennék szex nélkül :-( Remélem nálad azért csak átemeneti ez a helyzet.
2009. jan. 2. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

nalam felig igaz. a hatodik hetig ugy kivantam,hogy kijelentette, hogy ha nem hal meg vegelgyengulesben, akkor sem veszelyes mostmár :D

aztan mintha elvágták volna, a 30 het alatt talan ha 3x voltunk egyutt.. de turelmes..

erdekes, hogy kis oralis kenyeztetesre ritkabban ugyan, de ugyanugy "elkapom", es aktivan reszt veszek, amikor egyedul csinalja, meg kezdemenyezem is. nem ugyanaz, de erzi, hogy szeretem, es nem vele van a hiba.

mostanaban, ahogy kozeledek a 32. hethez egyre gyakrabban eszembe jut, de mostmar meg egyikunk se meri :) remelem szules utanra ki leszek ehezve annyira, és minden rendben lesz.

a megnovekedett szexualis etvagy amugy az alhasi verboseg miatt szokott lenni.

2009. jan. 2. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!én egész terhességem alatt kívántam a páromat,szegény néha már úgy menekült:P:).Nálam tomboltak a hormonok és most,még van 3 hét a tilalomból,de már nem bírom és ő sem!

19 napos baba anyukája

2009. jan. 2. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak 15 hetes terhes vagyok. De eddig jó, ha kétszer együtt voltunk a párommal. Az elejétől fogva nagyon fájtak a melleim. Aztán jöttek rosszullétek, amely nálam úgy mutatkozott meg, hogy egész délután iszonyatosan fájt a gyomrom. Aztán ahogy ez elmúlott, elkaptam egy náthát és két hétig beteg voltam. Aztán újra előjött a mellfájás.

De ha ezek sem lennének, akkor sem kívánnám a szexet.

A párom meg úgy van vele, hogy nem szeretné betenni, mert nem szeretné, ha valami baja történne a babócának.

2009. jan. 2. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!