Mindenhol csak azt olvasom, hallom hogy terhessége alatt egy szexistennő lett a hormonok hatására, nálam ez pont fordítva, van normális ez?
nalam felig igaz. a hatodik hetig ugy kivantam,hogy kijelentette, hogy ha nem hal meg vegelgyengulesben, akkor sem veszelyes mostmár :D
aztan mintha elvágták volna, a 30 het alatt talan ha 3x voltunk egyutt.. de turelmes..
erdekes, hogy kis oralis kenyeztetesre ritkabban ugyan, de ugyanugy "elkapom", es aktivan reszt veszek, amikor egyedul csinalja, meg kezdemenyezem is. nem ugyanaz, de erzi, hogy szeretem, es nem vele van a hiba.
mostanaban, ahogy kozeledek a 32. hethez egyre gyakrabban eszembe jut, de mostmar meg egyikunk se meri :) remelem szules utanra ki leszek ehezve annyira, és minden rendben lesz.
a megnovekedett szexualis etvagy amugy az alhasi verboseg miatt szokott lenni.
Szia!én egész terhességem alatt kívántam a páromat,szegény néha már úgy menekült:P:).Nálam tomboltak a hormonok és most,még van 3 hét a tilalomból,de már nem bírom és ő sem!
19 napos baba anyukája
Én még csak 15 hetes terhes vagyok. De eddig jó, ha kétszer együtt voltunk a párommal. Az elejétől fogva nagyon fájtak a melleim. Aztán jöttek rosszullétek, amely nálam úgy mutatkozott meg, hogy egész délután iszonyatosan fájt a gyomrom. Aztán ahogy ez elmúlott, elkaptam egy náthát és két hétig beteg voltam. Aztán újra előjött a mellfájás.
De ha ezek sem lennének, akkor sem kívánnám a szexet.
A párom meg úgy van vele, hogy nem szeretné betenni, mert nem szeretné, ha valami baja történne a babócának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!