Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CTG-re hanyadik héttől kell...

CTG-re hanyadik héttől kell menni rendszeresen? 37+1 h vagyok, de a dokim csak 3-ára kért időpontot. Akkor leszek pont 38 hetes. A védőnőm még szívhangot sem nézett. Ez normális?

Figyelt kérdés

Más ilyenkor megszül,én meg...

Azt hallottam a 36.héttől hetente 1-szer,majd a 38.héttől hetente 2-szer kell menni.

Hogy is van ez?

2010. okt. 27. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is a 36. héttől jártam hetente, a 40. héttől 2 naponta, a 41. héttől naponta :)
2010. okt. 27. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak akkor kell heti kétszer, ha már betöltöd a 40.hetet.

Elvileg a héten már kellett volna menned az első CTG-re. Nem lehet, hogy a dokid elnézte a heteket?

2010. okt. 27. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy a 37. héttől hetente kell menni CTG-re a 40. héten már naponta. Én a 36. héten (2hete) voltam a dokimnál, akkor azt mondta, a 38. héten meg lesz a baba, így nem is említette a CTG-t, csak UH-ra, meg vérvételre küldött el gyorsan. A védőnénink csinált végül hét elején egy CTG-t, viszont a bébi még nem akar jönni... Ha még "egyben leszünk", kedden ismét a védőnénihez megyek.
2010. okt. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!