Most tartok a félidőnél és sokat félek, hogy rendben van-e mindend, rohangálnék legszívesebben hetente az orvoshoz, hogy megbizonyosodjak, h egészséges a baba. Nem tudok erről leszokni, pedig tudom, hogy a negatívság vonza a bajd és az állandó aggódás a babának sem tesz jót? Budapesten van valahol tb finanszírozású pszichológus akihez lehetne esetleg fordulni? Vagy csoport vagy vki vmi aki tudna segíteni?
2008. jan. 7. 12:34
1/6 anonim válasza:
Voltál 4D ultrahangon, ott,sokmindent látnak, az biztos megnyugtatna.Igen az állandó aggódás nem jó, mert a babód is érzi hogy szorongsz,nincs miért aggődnod,felesleges folyton a dokihoz rohangálni, tudom mondani könnyű.Ha a vizsgálatok rendben, hidd el egészséges babád lesz, próbálj meg a jövőre gondolni, babadolgokat nézegetni,venni.Eltervezni mit hogyan fogsz csinálni ha megszületik.
2008. jan. 7. 12:44
2/6 anonim válasza:
Szia,
Én ingyen beszélgetek Veled, ha gondolod.
Alternatív pszichológus vagyok, jelenleg 35 hetes kismama
Írj az e-mail címemre, ha gondolod.
Üdv
2008. jan. 7. 12:48
3/6 anonim válasza:
De miért parázol? Ha félidős vagy akkor már mocorog bőven. Szerintem ennél megnyugtatóbb nincs is. Én a 24.hétbe vagyok a baba már velem ébred, velem fekszik.Bár ő még alszik nappal is, és ezt onnan tudom mert én is nagyon fáradt leszek olyankor. Szerintem nem kell pszihológus, hanem vegyél pár könyvet a terhességről, meg magazinokat, és kösd le magad. Nem tesz ám jót a babának ha feleslegesen stresszeled magad meg őt is.Gondold azt hogy nem te vagy az egyetlen terhes nő a világon, se nem az egyetlen nő aki szülni fog, akkor miért neked lenne baj a babáddal? Nyugodj meg olvasgass és ne gondolj semmi rosszra, csak hogy ott egy új élet bent és az ő nyugalma most az első.Sok sikert
2008. jan. 7. 12:50
4/6 anonim válasza:
Szia.Én is állandóan aggódom,nincs ezzel semmi baj, mi ilyen típusúak vagyunk.Szerintem az lenne a legjobb számodra, ha lenne egy olyan ember melletted, akinek elmondhatod az összes parádat,bármikor is jön rád, és jól helyre tudja rakni a gondolataidat a fejecskédben.Fontos, hogy beszéld ki a félelmeidet, mert az sokat segít, és próbálj kikapcsolódni!Bár amikor az ember "bekattan", ez úgyse ilyen egyszerű, de olyankor ne maradj egyedül a beteges gondolataiddal!Nyugi: egy 22 hetes szintén parás kismama
2008. jan. 7. 16:50
5/6 anonim válasza:
En is igy voltam, bar meg a terhesseg elso par heteben. Akkor meg aztan semmit sem lehetett tudni, es a veteles eselye is tok nagy volt. Ugy tudtam legyozni, hogy amikor eszembe jutott valami, ami aggasztott, akkor utana neztem az interneten, vagy megkerdeztem a baratnoimet akik mar voltak terhesek. Mindenkeppen tobb forrast keress, es a sok pozitiv valasz meg fog nyugtatni. Sok boldogsagot!
2008. jan. 7. 18:57
6/6 anonim válasza:
szia
én még nagyon az elején tartok ,még mindig a veszélyeztetett időszak (11.hét)amikor még ennél is kérdésesebb volt,hogy ez a baba velünk marad sokat segitett ez a fórum is-a megnyugtató válaszok és a biztatás-és kell egy egészséges optimizmus is-és hit-és persze barátok,akik meghallgatnak-én a barátnőmnek mondom el azokat a dolgokat ,amivel a férjecskémet már nem akarom terhelni-persze én is irigylem azokat akik már a második terheségüket élik és nem paráznak -az elsőnél szerintem nincs ember a Földön aki nem parázna vagy izgulna-de ez természetes egy szintig-a lényeg az hogy az optimista gondolat több legyen -nálam pl Mikuláskor derült ki ,hogy terhes vagyok és most kezdtem fősulira járni-most 8 vizsgát kellett volna megcsinálni és egyre se tudtam elmenni-néha idegesit,de olyankor azzal nyugtatom magam,hogy sokkal jobb hogy teherbe estem és jön a kis jövevény-s csak ez számit-sok erőt és kitartást neked
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!