A terhesség jellemzői öröklődnek anyáról, lányra?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 07:23
11/17 anonim válasza:
Összefüggés tapasztalható az anya és a lánya szülési hete között. Pl.: ha anya minden gyerekét túlhordta nagyobb eséllyel hordja túl a lánya is!
13/17 anonim válasza:
,,A Lány 36 évesen szülte a harmadik gyerekét, a lány anyukája 36 évesen szülte szintén az utolsó gyereket."
Ez nyilván öröklődik :D Jézusom.
14/17 anonim válasza:
Egyébként nem kérdezett olyan butaságot, csak a válaszolók elég tájékozatlanok. :) A terhességi vészes hányás például kifejezetten öröklődik. Ha a családban volt 17x-es esély van, hogy az utódnak is lesz a terhessége alatt.
Anyukám például végig hányt velem 5 hónapot… nálam kicsit finomodott, de rettenetesen szenvedek és alig tudok enni, meg inni a folyamatos hányingertől és rosszulléttől. De anyai ágon mindenki hányós volt.. szóval öröklődött.
15/17 anonim válasza:
Nálunk abban hasonlít, hogy ő se volt rosszul, én sem, ő is terhességi cukros lett, én is, neki se voltak striái, nekem sem, kb. ugyanannyit híztunk. Ő 28 és 33 évesen szült két lányt, én 38 vagyok és fiú.
16/17 anonim válasza:
Ja és mindkettőnknek császár eü. okokból, de nem ugyanaz az ok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!