Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit gondol erről?

Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés
Sok helyen látom pl tiktokon is hogy 4-5 kilóval és 55-59 centivel születnek a babák? De azt hogy a bajba? Az anyuka eszik éjjel nappal? Őszintén én így a hatodik hónapba se tömöm magam.Eszek napi 4 x normál adagot és annyi.

2023. okt. 4. 10:01
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
17es ha hozzám szólt ez a remek hozzászólásod akkor elárulom hogy nem aggódom én más egészségéért, nem érdekel ki mennyit eszik meg nem, semmi közöm nincs hozzá, csupán mint minden anyuka szeretném ha egészséges babám születne egészséges súllyal. Én is híznék ha feljönne rám egy deka is ígyis örülök ennek a 3 kilónak világéletembe nehéz volt a hízás.Mindenki azt csinál amit akar ebben egyet értünk, engedd meg hogy kérdezzek.
2023. okt. 4. 13:36
 22/30 anonim ***** válasza:
71%

"Csupán minden anyuka szeretném ha egészséges babát szülne egészséges súlyal".

Neked mégis mi a szar közöd van más gyerekéhez?! Nem kell féltékenykedni mert valakinek a gyereke nagyobb. Foglalkozzál magaddal.

2023. okt. 4. 14:59
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként nem vagy te se orvos se isten hogy csak mert neked nem tetszik egy születési súly leegészségtelenezzed.
2023. okt. 4. 14:59
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

Akkor te most már a hasadban dietaztatod a gyerekedet,nehogy nagy súlya legyen?

Ledagattozol egy 4,5 kgs gyereket,csak azért mert szerinted az nagy.

Nagyon hülye vagy

2023. okt. 4. 15:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Te nagyon buta vagy már meg ne haragudj.Értelmezd amit írtam mielött leállsz itt kitölteni a dühödet. Nem féltékenykedek, nincs mire meg nincs mit hasonlítgatni mert még meg sem született a kisbabám.Örülnék én ha 4 kilós lenne elhiheted nekem.Mit egészségteleneztem le? Uram atyám..Értelmezni majd a szomszéd fog helyetted? Hol dagadtoztam le más gyereket? Hol irtam olyat? HOL? Az ég egy adta világon nem írtam azt sehol hogy egy 4 kilós baba dagadt és egészsételen.De tényleg sehol.Örülnék ha a babám is annyi lenne hidd el. Nem diétázok.Hálát adnék az égnek ha tudnék hízni.Magaddal tedd rendbe a dühödet..
2023. okt. 4. 16:00
 26/30 A kérdező kommentje:
Tanácsolom ha már veszed a fáradtságot hogy idehánysz hülyeségeket , hogy olvasd el a többi kommentet.Ha meg lusta vagy ne is kommentelj.Menj ki kapálj mert nagyon idegbeteg vagy.
2023. okt. 4. 16:03
 27/30 anonim ***** válasza:

Mégis hogy szülnek akkora gyereket?

Úgy,hogy fejlődik a baba rendesen.

2023. okt. 4. 18:16
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze, az evés és a baba súlya, meg a kismama hizása. Nyugodj le
2023. okt. 5. 13:30
 29/30 anonim ***** válasza:
9%

De, összefügg. Hiába pontoztok le:D

[link]

2023. okt. 5. 13:40
 30/30 A kérdező kommentje:
Ki nyugodjon le? Vagy kihez szólsz most ilyen hangnemben már meg ne haragudj 28as? Hát hogy ne függne már össze?
2023. okt. 5. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!