Nagyon gáz ha nem szedek terhes vitamint?

Kimutatták, hogy azok hamarabb halnak, akik vitamint szednek.
Nem maga a vitamin miatt, hanem pont ezek az emberek hajlamosak szarul étkezni meg élni, mert úgy vannak vele, hogy jajj úgyis beszedtem a vitamint, minek ez a zöldség.

Mondott egy nagyot és kész, 16-os.:-)
Baj nem lesz, a tapasztalat az hogy sajnos pont azok nem szedik akik profitálnának belőle,ért megvenni sem tudják. Egészséges, vegyes táplálkozás mellett a vitaminhiány esélye csekély. A folsav és a D vitamin viszont fontos.

Atyaég... itt mindig tanul valami újat az ember. :D A vitamin egy szintetikus sz*r, amit az egészségtelen életmódot élők szednek és amúgyis előbb meghalnak tőle... Hűha. :D Képben vagyunk.
Mi lenne, ha mindenki a saját orvosát kérdezné inkább? Merthogy az enyém pl. ugyanazt mondta, amit itt mások is leírtak. A babával zömében nem lesz baj, mert elveszi az anya szervezetéből azt, amire szüksége van. A terhes vitamin igazából a te raktáraidat tölti fel, ezért érdemes. Ha csak a hányinger a gond, érdemes más fajtát is kipróbálni, nekem is volt olyan, amitől rosszul voltam.
A másik kedvencem, aki nem szed terhes vitamint. Csak amúgy vasat meg magnéziumot, meg kálciumot, meg folsavat, meg D vitamint, meg C vitamint, meg Omega 3-at meg a fene sem tudja még mit. Ahha. Szóval ez így nem is egy "várandós kombó"? Értem, hogy nem célzottan várandós vitamin és nyilván akár sokkal jobb döntés is ez, de na...

Kedves 15, kik mondták? Brit tudósok? 😄😄 nem lehet, hogy vmi laposföld hívő szintű szakembör mondta live-ban? 😂😂
Mindig lesz példa arra, hogy vki, aki cigizik, iszik, szart eszik megéli a 100 évet, amíg más egészséges életmóddal 50 évesen hal meg. Kicsit ilyennek érzem ezt a fajta elgondolást, de nem ilyen rendhagyó esetekből kell kiindulni ha már "tudományoskodik" az ember és nem vmi random online magazinból kéne kiindulni mint forrás.

A baba elveszi, amire szüksége van, szerintem az anyuka járhat rosszabbul, ha valamiből hiánya van. Persze az elején a folsav nagyon fontos, de azt is be lehet vinni változatos táplálkozással. Anyának elromlottak a fogai, amikor velem volt terhes. Ez engem megijeszt, ezért inkább szedek valami általános terhesvitamint.
Plusz ha a vérvételen kijön, hogy mondjuk vashiányod van, szerintem akkor érdemes lehet pluszba szedni. Ha meg nem megy le, akkor ráfeküdni a vastartalmú élelmiszerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!