Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen lett az AFP-tek?...

Milyen lett az AFP-tek? Akinek alacsony, milyen vizsgálatokra kellett mennie?

Figyelt kérdés

0.46 lett a korrigált MoM érték.

sajnos biztos, hogy jókor vették le, ebből nem adódhat az eltérés.

korábban csináltattam kombinált tesztet, az jó eredményt hozott ki: 1:21000 az esély Down kórra.

a babámat érzem mocorogni, ez legalább részben megnyugtat.

mi lehet még az alacsony érték oka:

ha nem elhalt terhesség

ha nem Down kór

ha nem a pontatlan mérés miatt? teljesen értetlenül állok az egész előtt.

és legközelebb csak szerdán rendel az orvosom.

2010. okt. 18. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok: Ezt nagyon jól teszed, hogy nem stresszeled magad feleslegesen... A kombinált teszt eredményed tök jó!!! Változni, nem változott ezidő alatt sem semmi, csak ezek a tesztek kicsit modernebbek és megbízhatóbbak, mint az AFP. Ott összességében néznek több értéket a vérből, ami megadja azt az arányszámot, hogy mi a valószínűsége az Edwards- vagy a Down-szindrómának. És így van, nyitott gerincre nagyon magas AFP esetén van esély. Nálad ez kilőve :-)))
2010. okt. 18. 10:19
 12/15 A kérdező kommentje:

na a 10:13nál a mondat végét nem sikerül befejeznem :)

csak annyit akartam, hogy még ezt a két tényezőt is figyelembe vették. meg a korom is rajta van a papíron, bár az nem hiszem, hogy befolyásol.

2010. okt. 18. 10:19
 13/15 anonim ***** válasza:

10:09 vagyok. Valóban nem könnyű, ráadásul 4 hét az eredmény, amiből még van 2 hét 3 nap.

De bizakodom, mást úgysem tehetek.

De a Te arányszámaid jók, nyugodj meg, nagyon jó egészséget Nektek!

2010. okt. 18. 10:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Én is a kombinált miatt bízom. Hála az égnek, hogy megcsináltattam! gondolkodtam rajta, de a tarkóredő közel volt a határhoz, ezért megcsináltattam. (2.5 volt, ami beleesik a határértékbe. csak a szonográfus elbizonytalanított, mert egy kissé húzta rá a száját.)

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2010. okt. 18. 10:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 0,7 volt, picit alacsonynak mondták. A kombinált jó lett, 1:50000 dawnra, nekem ezt vették figyelembe, mondván, hogy az afp elavult. Nem küldtek sehova tovább. Egészséges kislányom született :)
2010. okt. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!