Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudok tornacipőn kívül...

Nem tudok tornacipőn kívül mást hordani, mert minden cipőbe beledagad a lábam?

Figyelt kérdés

21 hetes kismama vagyok és dolgozom még egy ajándékboltban. Sokat tudok ülni, pihenni, de nyilván ha vásárló jön, ki kell szolgálni . Viszont mivel 11 órában dolgozom, így azért a nap második felében már eléggé be tud dagadni a lábam és már mivel szandált vagy papucsot nem lehet felvenni, mert a klímás helyiségben nem akarok felfazni, marad a tornacipő, de abból is csak a Converse , ami kényelmes, mert elől kicsit "csúcsosabb", mint egy kínais tornacipő. Más is volt így, hogy csak tornacipőben bírta a strapàt? Bevallom életemben egyszer vettem Converse tornacipőt , most is azt nyúzom, mert baromi drágák, de most kénytelen voltam a hidegebb őszi napokra rendelni egy újat, mert másba már nem nagyon megy bele a lábam és nekem ez a kényelmes. Csak az ára miatt fáj a szívem, de hát ha az a komfortos akkor ez van.

Ti mikor dagadt a lábatok ,miben volt kényelmes lenni? Félek a téli csizma nem fog már 7-8 hónaposan a lábamra feljönni (eddig 3 kiló plusz van rajtam, nincs cukor problémám, egyedül a lábfejem dagad már olyan 5-6 óra munka után).

#munka #tornacipő #kényelem #21 hetes várandóssàg
2023. szept. 30. 17:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem meg csak ezek a cipők kényelmesek. Mondjuk keskeny lábfejem van és ha még meg is dagad sem olyan vészes. Aztán úgyis jön a csizmás idő, tavaszra meg remélem újra tudom őket hordani. Van specko diétám, amit szoptatás alatt is lehet csinálni,mert mindent lehet szinte enni, szóval ha vizes maradna a lábam amit ugye a szénhidrát okoz, bízom benne, hogy a diétával meg tudom oldani.
2023. szept. 30. 21:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok, nekem sajnos nem vizes maradt a lábam, egyszerűen a 37-38 méretből inkább 38-39 lett.

Ennek szerintem annyi lehet az oka, hogy a szervezet készül a szülésre, az ízületek lazulnak, a csontok szétcsúsznak, hogy a medencén átférjen majd a baba, de ezeket a folyamatokat nem lehet csak célzottan a medence környékére szorítani, így testszerte végbemennek, többek között a talp és lábfej csontjainál is.

De lehet rosszul gondolom :)

2023. szept. 30. 22:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így van utolsó. De úgy tudom, ez szülés után vissza is rendeződik. Na de ezért vettem egy számmal nagyobb cipőt, ha mégse lenne így 🙂.
2023. okt. 1. 03:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem rendeződött vissza, meg még vagy 2 barátnőmnek..
2023. okt. 1. 06:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Világ életben 37-38-as cipőket hordtam, 2 szülés után el kellett adnom mindet mert csak a 39-es cipők jöttek rám. 9 év alatt nem rendeződött vissza...
2023. okt. 1. 07:03
 16/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk en sokat hiztam terhesseg alatt, igy azt hittem eloszor, csak emiatt nott meg a labam, de nem.

Fogytam 25 kilot, tovabbra is 38-as, pedig korabban 37-es volt.

Hat ez van :D

2023. okt. 1. 17:50
 17/20 A kérdező kommentje:
Én 3 kilónál tartok és igyekszem is tartani a nem zabàlok össze vissza mindent elvet. Most a tornacipő a kényelmes, hogy jövőre mi lesz, az most épp nem érdekel 🙂.
2023. okt. 1. 18:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a lenyeg! Hanem hogy szules utan nem biztos, hogy visszarendezodnek a dolgok, ahogy irod.

Nem mindig. :)

2023. okt. 1. 19:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem zabàlok össze vissza mindent elvet"

Mintha csak azon múlna 😅

Két terhesség, ugyanolyan odafigyelés, gdm diéta: egyik +8 kg normál súlyról, másik +22 szintén normál súlyról

A lábam meg 36-ról 38-ra, már az első alig hízós terhesség alatt és 8 év után se változott vissza.

2023. okt. 2. 08:25
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát valami múlik azon is,mert ismerek zabàlós kismamát aki már gurul, meg itt vagyok én a 3 kilómmal. De még nem foglalkozok mekkora lesz a lábam amíg a pocakomon kívül nem látszik semmi változás.
2023. okt. 3. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!