Nem tudok tornacipőn kívül mást hordani, mert minden cipőbe beledagad a lábam?
21 hetes kismama vagyok és dolgozom még egy ajándékboltban. Sokat tudok ülni, pihenni, de nyilván ha vásárló jön, ki kell szolgálni . Viszont mivel 11 órában dolgozom, így azért a nap második felében már eléggé be tud dagadni a lábam és már mivel szandált vagy papucsot nem lehet felvenni, mert a klímás helyiségben nem akarok felfazni, marad a tornacipő, de abból is csak a Converse , ami kényelmes, mert elől kicsit "csúcsosabb", mint egy kínais tornacipő. Más is volt így, hogy csak tornacipőben bírta a strapàt? Bevallom életemben egyszer vettem Converse tornacipőt , most is azt nyúzom, mert baromi drágák, de most kénytelen voltam a hidegebb őszi napokra rendelni egy újat, mert másba már nem nagyon megy bele a lábam és nekem ez a kényelmes. Csak az ára miatt fáj a szívem, de hát ha az a komfortos akkor ez van.
Ti mikor dagadt a lábatok ,miben volt kényelmes lenni? Félek a téli csizma nem fog már 7-8 hónaposan a lábamra feljönni (eddig 3 kiló plusz van rajtam, nincs cukor problémám, egyedül a lábfejem dagad már olyan 5-6 óra munka után).
10-es vagyok, nekem sajnos nem vizes maradt a lábam, egyszerűen a 37-38 méretből inkább 38-39 lett.
Ennek szerintem annyi lehet az oka, hogy a szervezet készül a szülésre, az ízületek lazulnak, a csontok szétcsúsznak, hogy a medencén átférjen majd a baba, de ezeket a folyamatokat nem lehet csak célzottan a medence környékére szorítani, így testszerte végbemennek, többek között a talp és lábfej csontjainál is.
De lehet rosszul gondolom :)
Mondjuk en sokat hiztam terhesseg alatt, igy azt hittem eloszor, csak emiatt nott meg a labam, de nem.
Fogytam 25 kilot, tovabbra is 38-as, pedig korabban 37-es volt.
Hat ez van :D
Nem ez a lenyeg! Hanem hogy szules utan nem biztos, hogy visszarendezodnek a dolgok, ahogy irod.
Nem mindig. :)
"nem zabàlok össze vissza mindent elvet"
Mintha csak azon múlna 😅
Két terhesség, ugyanolyan odafigyelés, gdm diéta: egyik +8 kg normál súlyról, másik +22 szintén normál súlyról
A lábam meg 36-ról 38-ra, már az első alig hízós terhesség alatt és 8 év után se változott vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!