Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen halt meg a kisbabän...

24 hetesen halt meg a kisbabänk. Piszkosul erzem magam. Volt mär valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés
Hogyan tettetek tul rajta magatokat?Lett kesöbb babätok?
2009. jan. 2. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem születés után 1 hónappal.:( 1 éve történt.

Most 9 hetes babás vagyok,tele félelemmel és reménnyel.

2009. jan. 2. 10:44
 2/12 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnälom.

Jo hallani,hogy ujra babät värsz.Remennyel tölt el.

Sok sikert es ne izgulj!

2009. jan. 2. 10:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A 24. hétben voltál...? Istenem, borzasztóan sajnálom!:(((( Hihetetlen, hogy milyen tragédiákat kell túlélnie egy anyának.. Én "csak" 8 hetes voltam, mikor elvetéltem most kedden, ez össze sem hasonlítható a Te helyzeteddel.. tudják, hogy mi volt az oka? Mikor történt? Ha úgy érzed, hogy nehezen teszed túl magad rajta, szerintem kérd egy szakember tanácsát, nehogy a szomorúság miatt a következő babád stresszesen kelljen várnod!

Rengeteg lelki erőt kívánok Neked, és ha szeretnél még beszélgetni, nyugodtan írj privit!

2009. jan. 2. 11:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Terhessegi toxikuzus miatt volt az egesz.Elsö baba es 32 eves vagyok,2 hete halt meg szegeny...Egyik percben most bevällalnek egy babät,a mäsikban meg legszivesebben meghalnek.

Olvasgatom az oldalt,ez megnyugtat es köszönöm a välaszokat :)))

2009. jan. 2. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fogadd őszinte részvétem:(

Én a 20.hétben vesztettem el. Nekem szívfejlődési rendellenessége volt a babámnak, és emiatt meg kellett szakítani a terhességet. A legrosszabb az a 2-3 hét volt, mire a papírokat elrendeztük a genetikán. Utána infúziót kaptam és meg kellett szülnöm. Nem kívánom senkinek!

Nagyon nehéz volt, főleg akkor,amikor született volna.

DE aztán csoda történt, mert amikor meghalt, rá egy évvel később pozitív lett a tesztem. Azóta van egy 9.5 hós kisfiam. Persze, az első sokszor eszembe jut,aki szintén kisfiú lett volna.

Nagyon sok kitartást és erőt kívánok nektek,hogy fel tudjátok dolgozni! És fogadj meg egy jótanácsot, ha legközelebb babás leszel, ne gondolj a múltra, a rosszra! Csak pozitívan éld meg a terhességet, és hidd el, nem lesz gond!

2009. jan. 2. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Erősnek kell lenned,ha majd a nőgyógyász engedi,s újra terhes leszel azonnal szólj a toxikózisról,hogy nagyon figyeljenek oda,háziállat van otthol? Foglald le Magad s a pároddal sokat beszélgessetek,ki kell beszélni a történteket,s minél többet beszélgettek annál erősebb lesz a kapcsolatotok,s elfelejteni nem de könnyebb lesz a lelketek,szívetek.Nekünk 2 kutya,2 macska van,persze udvaron,de nem nyúltam hozzájuk amikor terhes lettem,nőgyógy figyelmeztetett,nehogy szőrrel,nyállal vagy a macska kóborol összeszedjek valamit.Erre is nagyon figyelj,s ha be kell hamarabb feküdnöd ne ellenkezz.Fel a fejjel minden o.k. lesz csak előre tekintsetek,sokat segít.
2009. jan. 2. 12:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem! Szörnyű lehet! :(

A következőkre: toxoplazmózist egy életben csak egyszer tudsz összeszedni, tehát ha legközelebb terhes leszel, ezen már nem kell aggódnod... bár tudom, ilyenkor nem vigasztal semmi (egy újabb baba lehetősége se nagyon). :(

2009. jan. 2. 12:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvessegeteket!!!
2009. jan. 2. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 2007. őszén történt a 36. héten. Igazából egészséges volt, az igazi ok nem derült ki.

Most újra babás vagyok 37. héten túl, pozitívan gondolkodva!!!

Nagyon nehéz feldolgozni, teljesen nem is lehet. Nagyon sajnálom!!!

Próbálj nagyon pozitívan gondolkodni.

2009. jan. 2. 13:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jo tanäcsokat!
2009. jan. 2. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!