Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiírhatja a háziorvos a...

Kiírhatja a háziorvos a toxoplasmosis vizsgálatot?

Figyelt kérdés

21 hetes kismama vagyok, nincs benti macskám, de rokonoknál, illetve kertesházunknál is vannak macskák, így előfordul a velük való érintkezésem.

Az lenne a kérdésem, hogy a háziorvossal kiírathatom, hogy csináljanak toxoplasma vérvizsgálatot? Vagy ez csak magánban, fizetősen elérhető vizsgálat?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2023. szept. 11. 14:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Adja vissza az engedélyét az a német orvos, ilyen nem fordulhatna elő.
2023. szept. 12. 19:24
 22/25 anonim ***** válasza:
Drága 20#-as,Európába van,viszont az unióba nincs benne. Enyhén vagy butus,na de jólvan.:D Emiatt a többi mondatod el se olvasom inkább.
2023. szept. 12. 19:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Oké 🤣🤣🤣🤣
2023. szept. 12. 20:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Az első gyermekem Angliában vártam, de már itthon született.

Én teljesen meg voltam elégedve az angliai terhesgondozással. 2 ingyenes ultrahangon voltam, 12 és 20 hetesen. Ingyen volt minden...toxoplazma, kombinált teszt. És nagyon aranyosak a kismamákkal. Csináltak cukorterhelést is és ha panaszom volt rögtön foglalkoztak velem.

Na most itthon vagyok kismama, bár még az elején tartok a terhességnek. Toxoplazmára hajlamos vagyok, vérvétel állami kórházban 7500 körül van. A kombináltat nem tudom, mert inkább fizetünk többet és Trisomy alapot csináltatunk. Ingyenes ultrahang úgy tudom itt sincs sokkal több. Én magán nőgyógyászhoz járok, az havonta 20 ezer forint.

Odakint is van erre lehetőség. Mi is voltunk úgy 4x a terhesség alatt, ebből 2 4D-s volt. Minden olyan felszerelt volt, hogy csak ámultunk. A baba szívhangját is megkaptuk egy plüssmaciban.

márc. 3. 07:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Egyébként csak azért írtam ezeket le, mert mindig szidják az angol terhesgondozást. Én pl teljesen meg voltam vele elégedve és a barátnőm is, aki kint szült. Szóval nem mindenkinek egy rémálom.
márc. 3. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!