Van itt olyan aki végig stresszelte a terhességet, mégis egészséges babája született?
Én végig stresszeltem. Munka, halálesetek. Volt minden. Egészséges a fiam
Férjem unikatesójáról tudok még, aki folyamat stresszelt, ő a baba egészsége miatt. Mi van, ha beteg lesz, úristen ma 2mizgással kev3sebb volt mint tegnap, jaj isten ma ettem ezt meg azt, pedig nem ajánlott.... minden napra jutott egy ilyen idiótasága. Mert mást nem tudotam már rá mondani, olyan szinten túltolta.
Neki autista a fia.
Hogy van-e összefüggés, ezt senki nem tudja megmondani.
Köszi a válaszod.
Pont ez a bajom nekem is, hogy túl tolom. Annyira aggódok, hogy már nem egészséges ez a dolog. Mindig be képzelek valamit. Magamra se ismerek az elmúlt hónapokban. Nálunk is volt sajnos időközben halál eset is. Az is megnehezítette a mindennapokat. De én jobbára a baba egészsége miatt stresszeltem magam végig. Próbáltam mindig nyugtatni magam. De nem ment.
Sokat stresszeltem én is, a 31. héten meg még egy külföldre költözést is lebonyolítottunk, ami meg pont karácsony előtt volt 1 héttel, utána ment az ügyintézés, hogy hol fogok szülni, legyen meg időben a biztosításom is stb.
Végül nem tudom, hogy a stressz miatt-e, de 36+5 napra született meg a kisfiam. Egyébként egészségesen, csak kicsit kisebb volt, mint az “átlag”. (2740 gr. 46 cm volt)
Teljesen stresszmentes terhességem volt, nulla komplikáció, "mégis" autista a gyerekem.
Másikkal végig idegeskedtem, többször voltam kórházban, kezelt gdm-es terhesség volt, de korán nyílt a méhszáj, esélyes volt a koraszülés, makkegészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!