Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok,annyira...

13 hetes vagyok,annyira rettegek,hogy valami baja lesz a babának,hogy állandóan "érzem" a hasam,nem fáj,se semmi,csak érzem a testrészem. Volt így valaki?

Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Mi történt a kérdés óta? Én hasonlóan vagyok. Mire megnyugodnék kicsit, tuti jön valami, amin retteghetek. Úgy találtam a kérdésedre, hogy én most vagyok 13 hetes. Remélem, megnyugtatsz, hogy elmúlik 😁
2024. febr. 14. 09:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Szia. Ha megtudlak nyugtatni😁. Jövö héten szülök.. DE,de még mindig rettegek. A terhességgel minden rendben,de szerintem nyugodt sose voltam. Császár lesz,most attól félek,meg,hogy baja lesz,meg már előre a bölcsőhaláltól. Ilyen a természetem úgy tünik🙃. Kívánom,hogy te annyira nevlegyél ilyen. Én már idősebb is vagyok,eddig nem jött össze,úgymond az időből igyis kicsúsztam(38leszek),szóval ennyire ne csinàld.
2024. febr. 15. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:

#12! Köszi. Ezzel azért nem tudsz megnyugtatni, mert én még idősebb vagyok😂 Csak megerősíted, hogy helytálló a kifogásom. Nekem nem is problémamentes, de azért mindig várom, hogy majd később nyugodtabb leszek.

Nagyon könnyű szülést neked!🤞

2024. febr. 15. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Figyelj mert én "gyagyás"vagyok,nem kell neked is. Első baba? Kül. órias vagyok,mégis könnyen mozgok,semmi bajom tényleg
2024. febr. 15. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:

#14! Igen és egyben utolsó, így vénségemre. Erre az egyre jó a korom, hogy már senki nem fog nyaggatni, hogy miért nem lesz kistesó. Én még egy ilyen parát végig nem csinálnék😂

Volt már egy vetélésem előtte, már ez indikálta. Aztán az se segített, hogy ez se indult jól.

2024. febr. 15. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!