Páromat semmi se hatja meg elegem van…le tud mindent egy oké val?mi tévő legyek?
Több mint fél év próbálkozás után első pozitív teszt Reakció :lényegében nem hitte el
Az orvosi bejelentkezés után elmeséltem hogy igen tényleg sikerült .le okézta
A neme megálapítása után érdeklődést nem mutat …
Se semmi egy oke es ennyi nem azt írom hogy ki csattanjon az örömtől de már nagyon zavar es frusztrál……
Az én férjem a tesztnél velem örült, de látszott, hogy nem fogta fel igazán. 6 hetesen vérezni kezdtem, akkor is igazából értem aggódott. A 12 hetes genetikai ultrahangon átszakadt a gát nála. Láthatta a kisembert, akinek már tényleg emberi formája van, mozgott, csápolt a kezével, lábával, hallhatta a szívverését. Ott láttam rajta, hogy elérzékenyült kicsit. Azóta beszélget a hasamnak meg simogatja.
Nem lehet, hogy a párod egyelőre hihetetlennek tartja és fel kell dolgoznia? Legyél kicsit még türelmes, nem az ő testében történik ez az egész, nem így érzi, mint te. Ettől függetlenül érdemes lenne egy nyugodt pillanatban beszélni vele erről. Ha te fontos vagy neki, akkor fog tudni beszélni az érzéseiről remélhetőleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!