Ha eléri a méhszájat a méhlepény egyáltalán nem élhetünk nemi életet a párommal?
Sziasztok 14 hetes vagyok és a doki semmit nem mondott az uh után csak nagy betűkkel ráírta a leletre, hogy eléri a méhlepény a méhszájat.
Mi olyan 5 naponta együtt voltunk ugyanúgy amióta összejött a baba. Nyilván light-osabban.
Azt olvastam ez gyakori és lehet a 18 hetes UH-n már nem lesz gond.
Ti voltatok együtt ez idő alatt egy-két hetente óvatosan vagy egyáltalán nem?
Őszintén nekem hiányzik az együttlét, érzem, hogy azóta ingerültebb vagyok én is, párom is és hiányzik a kapcsolatunknak.
Kérlek szépen ne kövezzetek meg miatta.
6 hónap után jött a baba es nagyon féltjük, de számomra az is hatalmas nehézség, hogy a séta maradt nekem és nem sportolhatok. Szerettem volna valami kismamatorna szerűt csinálni. Szörnyen alacsony a vérnyomásom a terhesség óta. Állandóan szédelgek, gyenge vagyok, sokszor érzem a fejemben az alacsony vérnyomást.
Szeretettel fogadom a ti tapasztalataitokat, véleményeteket.
Kérdező én most olvasom a történeted, annyira örülök Neked! :)
El nem tudom kepzelni milyen, amikor rosszul tapad a lepény... mi még csak próbálkozunk, de már annyi minden rizikóról olvastam, hogy picit kezdek stresszes lenni.
Ilyen későn is csak azért olvasom ezeket, mert a férjem ügyeletes és ilyenkor nehezebben alszom el, ha nem szuszoghatunk/horkolhatunk egymás mellett, egyébként meg kiakadna a "hobbimon" az tuti. XD
Jaj ne is mondd. Most végre emiatt megnyugodhatok. 18 hetesen medence végű volt a babám és a védőnő már most szólt, hogy ugye tudom, ha ez így lesz majd 30 hetesen is akkor kiírnak császárra nagy valószínűséggel.
Hát mondom én ezen aztán most biztos, hogy nem fogok stresszelni, jelenleg óráról órára más pózban van, majd lesz valahogy. Bárhogy is alakul nem a babám és nem is az én hibám lesz, hanem azt hozza majd a sors.
Amíg próbálkoztunk én is azt hittem, hogy a babát csak összehozni nehéz.
Nem is volt olyan könnyű, mert fél évig nem akart jönni.:)
Aztán egyből a pozitív teszt után 4,5 hétig várnom kellett mire mehettem az első UH-ra és tülkön ültem :)
Aztán azon stresszeltem, hogy 12. héten ott legyen, minden rendben legyen vele. Érdekes, hogy olyan sokan mondták, hogy nagy a vetélési ráta a 12. Hétig, hogy az számomra már kicsit zavaró volt. Sajnos tényleg sok a rossz példa!:(
Muszáj pozitívnak lenni.
Sok sikert ! Kívánom mihamarabb jöjjön a baba.:)
Örülök, hogy írtál ❤❤❤ Sajnálom, hogy nem csúszott feljebb!:(
Vigyázz magadra! Szorítok, hogy ne kelljen ott maradnod, mert azért még sok hét van hátra. Gondolom ebben az esetben is 35. Hétnél hamarabb nem szívesen indítanak téged.
Így hogy biztosan tudod a császárt tudsz nagyon sok videót nézni ezzel kapcsolódni, informálódni, ez nagy segítség. Minden jót!❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!