Mennyi cukrot ettetek/kívántatok terhesség alatt?
Sziasztok! 18 hetes vagyok, első trimeszterbe nem igen kívántam, nem is nagyon ettem mást sem, aztán másodikba igen elkezdtem kívánni az édeset. Egy részét gyümiben viszem be, mert azt is rettentő mód kívánom, viszont a töltött étcsokira időnként rá tudnék cuppanni :D nagyon félek, nehogy cukros legyek, mert így is van egy rakás ételallergiám és kicsit betenne ha még egy fajta diéta szóba jönne, úgyhogy persze nem eszek minden nap ennyit, általában szabad napokon. Hízni egyébként fél kilót híztam az eleje óta, úgyhogy a verseny súlyom tartom szerencsére :D
Van köze a cukorfogyasztásnak a terhességi cukorhoz egyébként, vagy ez kizárólag hormonok és genetika?
Ha lenne közé hozzá nálam mindhárom alkalommal kiakadt volna a laborban a vércukormérő.
Nagyon édesszájú vagyok, világéletemben az voltam. Első trimeszterben furcsa mód én sem ettem édeset, de utána igen, és sokat. A cukrom mindig tökéletes volt. Ha jól működik a szervezeted, akkor tudja kezelni a bevitt cukrot.
Rettentő sok édességet megettem a 2.trimeszter alatt. Egyszerűen nem bírtam leállni vele.
Nem híztam csak 13 kg-t a végére.
Én semennyit. Alapból sem voltam soha édesszájú, a terhesség alatt is sült krumplit ettem sóval és sót sültkrumplival.
Na de most, szoptatás alatt a vasat is megenném ha mogyorókrém lenne rajta. Én még életemben nem éreztem így magam, hogy valamit ennyire lehet kívánni, hogy sóvárgok érte... borzasztó :D
Édesszájú vagyok. Teherbeeséstől szülésig undorodtam az édes íztől. 20. hétig fogytam, utána 8 kg-t híztam csak babával mindennel együtt.
Nem voltam gdm-es, és nem diétáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!