Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket kivántatok a terhesség...

Miket kivántatok a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Már van egy gyerekem, nála semmi különöset nem vettem észre. Most viszont a szószokat, csípőset, borsot is pl😃 hamburger -a szósz miatt😅 volt aki hasonlókat kívánt?
2023. márc. 16. 19:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az az észveszejtő kivanosság volt, de nagyon jól esett a párizsis zsömle. Reggel sokáig 3-mal indítottam a munkahelyen.
2023. márc. 16. 19:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ilyesmi nem volt
2023. márc. 16. 19:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Medve sajt, pirítós kenyérrel.
2023. márc. 16. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Elsőnél Pick téliszalámi és pizza.

Második baba feszt KFC-t akart, pedig nem is szeretem annyira. De minden nap képes lettem volna tolni két pofára.

Mindkét terhességem alatt folyamatosan vágyódtam a fánk, francia krémes, ilyenek után, de nem tudom, hogy a tiltás tette olyan kívánatossá őket (GDM miatt zéró cukor, ugyebár), vagy a terhesség.

2023. márc. 16. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél a lekváros kalácsot. Reggelire mindig azt kellett ennem.

A másodiknál a kóla volt ilyen. Amúgy évente párszor iszom kólát, általában karácsony, születésnapok, ilyesmi. De amikor a fiammal voltam terhes, meg voltam veszve a kóláért. Igyekeztem keveset inni, de önmagamhoz képest többet ittam, mint alapból. :)

2023. márc. 16. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt olyan klasszikus kívánósság, hogy belepusztulok ha nem kapok, de 1. terhességem alatt a szokásosnál több sajtot ettem, 2. terhességemnél sokkal több gyümölcsöt, mostani 3. terhességem alatt max a kakaót tudnám megemlíteni, megiszok heti 3-4 bögrével, korábban évekig elvoltam nélküle de most úgy jól esik.
2023. márc. 16. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én heti 3x palacsintát sütöttem és magába melegen ettem. 🙂
2023. márc. 16. 20:24
 8/18 anonim ***** válasza:
A csokit. Előtte évente ettem kb egy tábla csokit összesen. Terhesen volt, hogy napi 2 is lecsúszott.
2023. márc. 16. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapig sültkrumplin éltem. Csak az maradt meg bennem.
2023. márc. 16. 21:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nesquik kakaó, meg tudtam volna inni belőle egy hektót
2023. márc. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!