Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Negatív teszt, 10nap késés....

Negatív teszt, 10nap késés. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Julius 26.án lett vége az utolso menstruációmnak, pontos 32napos ciklusaim vannak. Azóta nem jött meg, teszt negatív volt 6nap késésnél. Eddig soha nem késett ennyit, ezért gyanakodok. Terhes lehetek vajon? Nem is vagyok Magyarországon így az orvosomhoz majd csak 2hét múlva tudok menni.

#teherbeesés #negatív teszt #Késik 10napja #Soha nem késik
2023. szept. 1. 07:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem én senkit nem szapultam. Viszont értelmesebb válaszokat vártam volna èrtelmes nőktől.
2023. szept. 1. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehat 10 nap keses, negativ teszt.

Ha erre valaki azt irja, hogy ez nem terhesseg, mert altalaban nem az, akkor az nem ertelmes valasz?

Te szoktal gondolkozni neha? 😂

2023. szept. 1. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Értelmesebb kérdezők sem artananak. De lényeg, hogy te senkit nem szapulsz.
2023. szept. 1. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora bunkó vagy... szánalmas..Kár , hogy ilyen hülyék is szaporodhatnak. Erre már nem tudok semmi kevésbé bunkót írni. Te büdös paraszt.
2023. szept. 1. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
6# akkora kretén vagy amúgy.... Ha ennyivel később lett pozitív, akkor nem is késett még ennyit...csak marha későn volt ovud. De nem tudom miért itt kérdezgetsz, ha te olyan kva okos vagy.
2023. szept. 1. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!