Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek, vagy lehettem terhes?

Lehetek, vagy lehettem terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem biztos hogy mindent helyesen tudok ebben a témában, eddig nem foglalkoztam vele túl sokat, ezért előre is elnézést ha valamit rosszul írok.

Január 12.-én volt az utolsó menstruációm kezdete.

Február 21.-én mentem nőgyógyászhoz, mivel késett, ami soha nem fordult elő ezelőtt.

A dr.nő látott petezsákot, azt mondta ez lehet kezdődő terhesség,illetva a méhnyálkahártyám meg volt vastagodva, ezért egy hét múlva menjek vissza.

Azon a héten csináltam két tesztet, negatívak lettek.

Pedig voltak terhességi tüneteim.

Szombaton barnás rózsaszínes minimális vérzés. Vasárnap már kicsit több. Kb mint egy átlagos mennyiségű menstruációs vérzés, kicsit talán kevesebb, illetve előtte is görcsölt, húzódott az alhasam, de aznap nagyon. Mára már kevésbé vérzek, most estére szinte már nem is, csak halvány rózsaszín a WC papíron.

Viszont ugye ma kellett vissza mennem, és nagyon elkeseredtunk, mivel azt mondta a dr.nő h nem lát semmit,és a vérzés a menstruációm, csak vmiert kimaradt. 🤨

Hozzátenném h voltak, és vannak cisztáim amit ez a kedves dr.nő soha nem lát, ezért járok egy másik orvoshoz, de oda csak március 16.ra van időpontom.

Tehát akárhányszor voltam, akármilyen tünettel, e szerint a dr.nő szerint minden rendben volt,..... Csak fogamzásgátlót szeret minden alkalommal kínálni 🙂,.

Őszintén nagyon sok mindent olvastam, lehet h felszívodott ha volt is egyáltalán tényleg vmi, vagy mi van ha hátrahajló a méhem és ezért nem látta ma stb....

Őszintén csak nem tudok belenyugodni hogy talán terhes voltam😔és csak eddig tartott...valakinek valami hasonló sztori, vagy hozzá fűzni való, vélemény??

Köszönöm 🥺

(+Ezt tegnap este írtam, csak nem raktam ki, tegnap és ma este is borzasztoan vagyok, hányinger, szédülés, mintha a kövi pillanatban elajulnek, pontosan nem tudom leirni mit érzek, egyszerűen csak rosszul vagyok)

2023. febr. 28. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha múltkor látta most meg nem, akkor ez kémiai terhesség volt.

A vérzéssel kiürült

2023. febr. 28. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem volt pozitív teszted, akkor nem voltál terhes.
2023. febr. 28. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem voltál terhes. Petezsák mellett bőven pozitív kellett volna legyen a teszted. A doktornőnek be kéne vonni a működési engedélyét.
2023. febr. 28. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudom mit láthatott, mert amikor már látszik bármi akkor azért már kene lenni hcgnek.
2023. márc. 1. 01:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Mivel csak azon a héten teszteltél szerintem nem ártana újra megnézni azt a tesztet ha konkrétan még mindig nem jött meg (rendesen) és még mindig terhes tüneteket produkálsz!

A 16-i időpontot is megpróbálnám előbbre rakatni, meséld el az asszisztensnek a problémát. Ő is ember meg fogja érteni, hogy biztosan felőröl ez az egész.:(

2023. márc. 1. 09:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Vszinű igazatok van.

Sajnos a nőgyógyászhoz nem kaptam előbbre időpontot...

Viszont azóta is tartanak a rosszullétek...

Az első napokban ugye csak esténként, tegnap és ma is már egész napos lett.... borzasztoan vagyok..

2023. márc. 3. 14:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Menj el hcg vérvételre
2023. márc. 3. 16:56
 8/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom olvassa e még valaki, csütörtökön megyek végre nőgyógyászhoz🙏

Viszont azóta is állandóan émelygek, nincs étvágyam, undorodom bizonyos etelektol, esténként vagy reggelenként rosszul vagyok, görcsölök, és mintha felfujtak volna, nagyobb lett a hasam....

Mitől lehetnek ha nem vagyok terhes?

2023. márc. 12. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Akkor ezek szerint azóta is negatívak a tesztjeid?
2023. márc. 13. 16:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Azóta egy tesztet csináltam a napokban , de igen, negatív lett 🤷🏼‍♀️,.
2023. márc. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!