34hkm. Hányás hasmenéses vírus?
Kedves Kérdező!
Tökre megértem az aggodalmad, ugyanezt írtam ma én is ki. Annyiban más a helyzet, hogy én a 28.hét végén járok. De itt is mindenki beteg..férjem is.. próbálunk elkülönülni :(
Nekem is sajnos eleg gyenge az immunrendszerem, már 3 felsőléguti dolgot is benyeltem a kisfiamtol (4,5 éves) és még hol a vége.. sajnos kedves első válaszolónak annyiban ninvs igaza, hogy erre egyrészt nincs gyógyszer (a hányós szarságokra) másrészt én is azért rettegek, mert nem szeretném hogy a durva bélhuruttól mondjuk kinyíljon a méhszáj vagy elindukjon valami aminek még nagyon nem kéne.. kérdező: sok sikert hogy elkerüld, én is nagykn rajta vagyok!
Köszi a válaszaitokat! 😊
Kecskemét. Hu de jó hogy írod a háziorvost. Én egyből a nőgyógyászomhoz szaladtam volna. Olvastam, hogy megnyílhat a méhszáj, megindulhat a szülés. Tök be paráztam. Félve is írtam ki a kérdést, de örülök h megtettem.
Amúgy erre mifelénk is most ez a “menő” járvány. Barátaink tengerről hozták haza és sorba mindenki bele esett eddig. Szerencsére én és a párom nem. Remélem ez így is marad 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!