Meddig tart a hányós hasmenéses vírus?
Nálunk sosem tartott senkinek ilyen hosszú ideig.
Gyerekorvos mit mondott?
Mondjuk egy hányós-hasmenéses gyereknek a legutolsó, amit adnék, az tejital lenne.
Normalis, igen, mert nincs olyan, hogy A hanyos hasmenos virus.
Tobb ezer virus van, ami hanyast-hasmenest okoz, hogy a tobb ezerbol a gyerekednek melyik van, azt a laborban tudnak megmondani tenyesztes utan.
Van amelyik atmegy 24 ora alatt a gyereken, van amelyik hetekig tart.
Gyerek fertozon dolgoztam, van amelyik masnap vigan ment haza, van ameyik 2 hetig bent volt.
Virustol, egyeni immunrendszertol fugg.
Ha iszik az jo, az etelt ne eroltesd, adj amit ker (dietazni nem kell, ez alaptalan es rossz berogzodes).
A tejital valoszinu sok volt hirtelen ejjel a gyomranak, foleg hogy hirtelen annyi, es semmi koze a virushoz.
A bölcsiben mindenkin végigment a vírus, mi is elkaptuk a férjemmel, és a nagyszülők is elkapták. Nem tudom milyen vírus lehet.. Én is arra tippelek hogy még nem
Jött helyre a pocija.. én meg megitattam 1,5 tejjel hirtelen.. hát nem volt okos dolgo tőlem..
Iskolában is tombol ez a nyavaja...
En gimibe járok és ma haza lettem küldve a suliból mert ment a hasam és hánytam :(
Otthon a szobámnak van saját WCje de ki se tudok jönni onnan mivel 5 percenként megy a hasam
Elvileg 2-3 nap és elmúlik
Jobbulást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!