Hányós hasmenéses vírus. Mennyit kellene innia, és mit szabad ennie?
9 hónapos kisfiam sajnos elkapta a mostani hányás hasmenéssel járó vírust. Éjjel 3-szor hányt, voltunk ügyeleten, kapott szurit, illetve Deadalonetta hányáscsökkentő kúpot. Azóta már nem hányt (a legutolsó hajnal 4-kor történt), viszont csúnya hasmenése van, már kétszer kellett szegényt lefürdetnem, annyira összefosta magát.
Aggodalmam a következő: alig akar inni, pedig negyed óránként itattam, 2-3 kortyot sikerült beleszuszakolni ilyenkor, nem is aludtam semmit, mert féltem, hogy kiszárad. Ma már lecsúszott 150 ml tápszer, illetve most elvalvás előtt kb 80 ml, de ezen kívűl alig akar inni...most már lassan 2 órája alszik...szerintetek felébresszem inni? vagy már várjam meg amíg felébred és akkor itassam? Ugye nem fog kiszáradni?
Kajának krumplit főztem egy pici répával, de akkor annyira sírt, hogy egy kanál ment le kb, úgyhogy nem erőltettem...egy fél kekszet elmajszolgatott, de tényleg alig evett még ma! Mit kell ilyenkor csinálni? És a tápszer elég ilyenkor? NEM tejcukormentes, az nem baj?
Kérlek segítsetek, nyugtassatok meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!